Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ζητά η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου, με Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ζητά η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου, με μοναδικό θέμα την εκδήλωση στα

Επιχειρήσεις: Μείωση ενοικίου 40% για Ιούλιο και Αύγουστο-Δείτε ποιους αφορά

Εγκρίθηκαν Ελάχιστο Εγγυημένο εισόδημα και επίδομα στέγασης για τον μήνα Ιούλιο

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Προς νέα παράταση στο taxisnet σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ

Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Τακτικές Θερινές Εκπτώσεις 2020

PrevNext
Banner 728x90px

Ο Δήμαρχος Πύργου, ακολουθώντας την πάγια πλέον τακτική του, χρησιμοποίησε ακόμα και τον ένα χρόνο από την εκλογή του, για να εκτοξεύσει ύβρεις σε όλους όσους θεωρεί ότι δεν υποτάσσονται στο «όραμά» του. Βέβαια αυτή τη φορά ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του. Αναφέρθηκε συλλήβδην σε όλους όσους διαχειρίστηκαν τα δημοτικά πράγματα τα τελευταία 30-40 χρόνια,κατηγορώντας τους επί λέξει ότι «κατέστρεψαν την πόλη και συμμετείχαν στην κατηφόρα της».

Είναι ασυγχώρητο ατόπημα για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο να προσβάλει με ισοπεδωτικό τρόπο, τους αείμνηστους Λάμπη Κανελλακόπουλο, Μιχάλη Ξυστρή, Γεώργιο Δημητρακόπουλο καθώς και τους Μάκη Παρασκευόπουλο και Γαβρίλη Λιατσή, που διετέλεσαν δήμαρχοι τα τελευταία 30-40 χρόνια, εκμηδενίζοντας τηνπαρουσία τους. Δεν συνάδει με το αξίωμά του να διαβάλει όλους τους διατελέσαντες μέχρι σήμερα δημάρχους και κυρίως να υποτιμά την κρίση των συμπολιτών μας που τους εμπιστεύτηκαν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Κανείς δεν πρέπει να προσβάλει τη συλλογική μνήμη της πόλης, η οποία παρά τα πλήγματα που δέχθηκε, κατάφερε να σταθεί όρθια μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ο κ. Αντωνακόπουλος ένα μόνο σκοπό έχει από την συνολική απαξίωση του παρελθόντος της πόλης: να εξαιρέσει τον εαυτό του!

Κύριε Αντωνακόπουλε,

Όταν οι άλλοι κατέστρεφαν την πόλη τα τελευταία 30-40 χρόνια, όπως ισχυρίζεστε, εσείς που ήσασταν; Μήπως είχατε απορροφηθεί τόσο πολύ από την προσπάθειά σας να σώσετε το Νομό (όντας νομαρχιακός σύμβουλος, αντινομάρχης, βουλευτής, υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ), και δεν προλαβαίνατε να σώσετε και την πόλη του Πύργου που τόσα χρόνια βλέπατε ότι καταστρεφόταν; Ή μήπως έχετε συνδέσει το όνομά σας, όλα αυτά τα χρόνια της δημόσιας παρουσίας σας, με κάποιο σπουδαίο έργο στο Νομό και δεν το γνωρίζουμε;

Το να ισοπεδώνεις τα πάντα είναι εύκολο. Η δική σου δημοτική θητεία θα κριθεί στο τέλος αυτής της τετραετίας (όπως κρίθηκαν και οι βουλευτικές σου θητείες). Αντί να προσβάλλεις την ιστορία της ίδιας της πόλης που σε τίμησε, αποστολή σου είναι να ενώσεις με δημιουργικό τρόπο το παρελθόν με το παρόν, χωρίς αφορισμούς και διχασμούς.Με μοναδικό γνώμονα το μέλλον του Δήμου Πύργου.

 

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΥΡΓΟΥ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»