Είναι γνωστό ότι βασικές αρχές επικοινωνίας του Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων είναι  οι υπεκφυγές, οι μισές αλήθειες, τα ψεύδη, οι ανακρίβειες, οι διαστρεβλώσεις, «η μπάλα εκτός γηπέδου» και  «για την ταμπακιέρα κουβέντα», τακτικές προηγούμενων αιώνων. 

     Φαίνεται να έχει εθιστεί στις παραπάνω αρχές, εξ άλλου έχει καταγραφεί ως ανέκδοτο η απάντησή του σε κάθε αίτημα ή πρόταση για έργο στον Δήμο, «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» !  

      Όταν επί 20 χρόνια ωραιοποιείς τα πράγματα, με τη στήριξη, με το αζημίωτο βέβαια, των «φίλων» σου  παίζοντας μόνο σου στο γήπεδο, είναι δύσκολο να αποδεχθείς την αντικειμενική κριτική, την πραγματικότητα. Όταν για χρόνια είσαι στο απυρόβλητο, με τη βοήθεια, με το αζημίωτο βέβαια, των «φίλων», αρχίζεις να πιστεύεις πως είσαι ο Πάπας, δημιουργώντας ταυτόχρονα την εικόνα στους πολίτες ότι είσαι ο σωστός και ο αλάνθαστος. Δεν θα πλήρωνα ποτέ για την κατασκευή μιας τέτοιας εικόνας. Απλά γιατί στον πλανήτη που ζούμε δεν υπάρχει κανένας αλάνθαστος. 

     Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος αποδεικνύει πως αντιμετωπίζει τους Δημότες. Υποτιμά τη νοημοσύνη τους, τη λογική τους, την αντίληψή τους, τους θεωρεί κατώτερα όντα υπερεκτιμώντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες του, θεωρώντας ότι όλους μπορεί να τους κοροϊδεύει.      

     Καταγγείλαμε τον Δήμαρχο για αδιαφανείς διαδικασίες περί τα οικονομικά πράγματα του Δήμου. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, για την παρά το νόμο έλλειψη βιβλίων στα οποία θα έπρεπε να καταγράφονται οι προμήθειες του Δήμου και την, παρά το νόμο, έλλειψη βιβλίων στα οποία θα έπρεπε να αναφέρεται που προωθούνται και γιατί οι προμήθειες αυτές. Και μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ. Ως γνωστόν οι προμήθειες είναι περιουσία του Δήμου και η περιουσία καταγράφεται. Και αυτή η παράνομη έλλειψη συμβαίνει είκοσι ένα και πλέον χρόνια που είναι Δήμαρχος ο κ. Μπαλιούκος. Γιατί άραγε ;

      Όπως συνηθίζει λοιπόν ο Δήμαρχος για την ταμπακιέρα κουβέντα.  

Και επειδή χρησιμοποιεί ως άλλοθι τον ορκωτό λογιστή, ο οποίος καταθέτει εδώ και χρόνια τις εκθέσεις του, ΠΡΟΚΑΛΩ τον Δήμαρχο να δημοσιοποιήσει τα συμπεράσματα των εκθέσεων του ορκωτού λογιστή. Για να δούμε ποια είναι η αλήθεια και ποιος λέει ψέματα. 

Γνωρίζει πολύ καλά ο Δήμαρχος ότι η καταγγελία μας αυτή στηρίζεται στις παρατηρήσεις του ορκωτού λογιστή.