Σοβαρές ζημιές στις αυλές σπίτιών και οικοπέδων- Δεν υπάρχει τραυματισμός

Σύμφωνα με αυτοψία του OlympiaNews.gr , αλλά και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων φορτηγό που κινούταν στον κεντρικό δρόμο Μυρτιάς - Σκουροχωρίου του Δήμου Πύργου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε της πορείας του και τα παρέσυρε όλα στο διάβα του, αφήνοντας τους κατοίκους που το βλέπουν άφωνους.

Το εν λόγω φορτηγό περνώντας από το κέντρο του χωριού Μυρτιά, όπου και διαδραματίστηκε μια κυριολεκτικά τρελή ιστορία, άρχισε να χτυπά μπαλκόνι σπιτιού προκαλώντας ζημιά και ανενόχλητο συνέχισε στο αντίθετο πλέον ρεύμα της πορείας του, χτυπώντας σε φράχτες οικοπέδων, σπιτιών, με τη σύγκρουση να είναι σφοδρή και με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στον αύλειο χώρο σπιτιού, οικοπέδου, ενώ πήρε «μπροσταριά» σπάζοντας ό,τι συνάντησε.

Φαίνεται στις εικόνες και από τα κάγκελα του τελευταίου σπιτιού  πως το μεγάλο όχημα χτύπησε πάνω σε αυτά, ενώ πήρε «μπροσταριά» και μπαλκόνι και κολώνες που υπέστησαν σοβαρές ζημιές, αφήνοντας πίσω του το μουσαμά του καρφωμένο σε αυτά τα παραμορφωμένα και λυγισμένα κάγκελα. 

Να σημειωθεί πως τα σίδερα από την καρότσα του προεξείχαν αρκετά μέτρα-  χτυπώντας εύκολα σε οποιονδήποτε υπερυψωμένο χώρο- λόγω των πολλών δυνατών συγκρούσεων.

Αξίζει να υπογραμμισθεί πως λόγω καύσωνα δεν υπήρχε κάποιος εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες, αφού τα μικρά παιδιά της οικογένειας συνήθως αυτή την ώρα παίζουν στο σημείο είτε στο μπαλκόνι, είτε στην αυλή τους.

Άγιο είχαν λένε οι κάτοικοι , καθώς για καλή του και τους τύχη, το φορτηγό δεν βρήκε μπροστά του άλλο αυτοκίνητο, σημειώνοντας πως  λόγω της εποχής η περιοχή αυτές τις ώρες έχει ιδιαίτερη κίνηση λόγω των παραλιακών περιοχών πλησίον της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός .

Δείτε τις εικόνες: