Το Επιμελητήριο Ηλείας σας προσκαλεί στην ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες», η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης 16:00 και κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση. 

Ο κ. Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

 • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών - παροχή 2ης ευκαιρίας 

• Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις 

• Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων

 

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη, μπορούν να συμμετέχουν (και μέσω περιηγητή ιστού) ακολουθώντας τον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=me65d4fea4c569d77061a41ecf77101da

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιασδήποτε βοήθεια στη σύνδεση για την τηλεδιάσκεψη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Ηλείας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 26210 34154/36895.