Κοσμοσυρροή από το πρωί στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ηλείας,  έξω από το κτίριο της Αποστολικής Διακονίας, όπου στεγάζεται σε καθημερινή βάση μονάδα του ΕΟΔΥ και διεξάγει δωρεάν ελέγχους rapid test.

Ηδη, το 60% των κρουσμάτων στη χώρα μας οφείλεται στην Ομικρον, η οποία εξαπλώνεται με ρυθμούς πολλαπλάσιους σε σύγκριση με τα προηγούμενα κύματα της πανδημίας.

Η αυξημένη συμμετοχή δείχνει την ανησυχία όλων για την εξάπλωση των κρουσμάτων,  λόγω μεταλλάξεως Όμικρον στην πόλη , αλλά και την επιδείνωση της κατάστασης στο μέτωπο του κορωνοϊού, όπως και την υπευθυνότητα των συμπολιτών μας σχετικά με την αποτροπή της διάδοσης του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ουρά , που φαίνεται στις φωτογραφίες, από τον κόσμο και φθάνει στην ανηφόρα του Επαρχείου, ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, οπότε και το συνεργείο του ΕΟΔΥ ξεκίνησε τη διενέργεια των τεστ.

Τέλος,  στο εν λόγω σημείο θα διενεργούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  εως τις 5 το απόγευμα και οι πολίτες για να κάνουν το τεστ χρειάζεται να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή κατά προτίμηση το ΑΜΚΑ τους.

.