Παναγιώτης Μπράμος στον ΛΕΤΡΙΝΑ: «Νομικό, αλλά και κοινωνικό το θέμα των 20.000 στρεμμάτων»

Την νομική, αλλά και την κοινωνική διάσταση βάζει ο δικηγόρος Πάνος Μπράμος, μιλώντας στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ και στην εκπομπή ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, καλεσμένος του δημοσιογράφου Γιώργου Μαρκόπουλου, για το θέμα των 20 χιλιάδων στρεμμάτων σε περιοχή του πρώην Δήμου Ωλένης, που έρχεται να διεκδικήσει μοναστήρι με χρυσόβουλο.
Ο κ. Μπράμος κάνει και ιστορική αναδρομή σχετικά με έκδοση ΦΕΚ από το 1933 μέχρι και το 2014 που καθορίζουν-επιβεβαιώνουν την κατοχή ιδιοκτησίας.
Ακόμα τονίζει το έντονο κοινωνικό θέμα που θα δημιουργηθεί σε μία περιοχή με επενδύσεις, προγράμματα, επιδοτήσεις, ιδιωτικά και δημόσια έργα.
Ενώ τέλος, συμπληρώνει ότι «εξατομικευμένα θα πρέπει να γίνουν ενστάσεις στο κτηματολόγιο ως τις 3 Φεβρουαρίου».
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη εδώ: 

Πρώην πρόεδρος ΤΚ Κουτσοχέρας, Νίκος Αποστολόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:

«Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος αν χάσει το βιός του»

Για το φλέγον πρόβλημα που απασχολεί τα τελευταία χρόνια τα χωριά Kαράτουλα, Μουζάκι, Κουτσοχέρα, Οινόη, Χειμαδιό και αφορά την διεκδίκηση 20 χιλιάδων στρεμμάτων από την Ι.Μ. Αγίων Θεοδώρων Καλαβρύτων και Αιγιαλείας μίλησε και ο πρώην πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Kουτσοχέρας, Νίκος Αποστολόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «στην περιοχή αυτή οι κάτοικοι εδώ και 200 χρόνια έχουν επενδύσει, έχουν μπει σε προγράμματα, έχουν κάνει συμβόλαια, γίνονται δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις, πληρώνουν ΕΝΦΙΑ...» και επισημαίνοντας ότι «ο κόσμος θα εξαγριωθεί με την κατάφωρη εις βάρος τους αδικία».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη εδώ: