Ένα μεγάλο και ευρύχωρο στέγαστρο βοήθησε ο δήμος Πύργου να τοποθετηθεί στη στάση λεωφορείου έξω από το δημοτικό σχολείο της Μυρτιάς, για την ασφάλεια και προφύλαξη των μαθητών κατά την αναμονή τους στο σημείο.

Πρόκειται για ένα έργο-χορηγία της επιχείρησης “Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος” , η οποία και ανέλαβε τα έξοδα των υλικών του στεγάστρου, με τους “Αφους Τορέγα” να συνδράμουν στην κατασκευή και τοποθέτησή του.

Εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων του σχολείου ευχαρίστησαν για την άμεση ανταπόκριση, καθώς το πάγιο αίτημά τους  υλοποιήθηκε.
Στο σημείο βρέθηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Καραστέργιο, τον πρόεδρος της Τ.Κ. Μυρτιάς Άγγελο Πήττα και τον επιχειρηματία Κώστα Παναγιωτόπουλο για να παραδώσουν το στέγαστρο.


“Το όλο εγχείρημα οφείλεται κυρίως στη γρήγορη ανταπόκριση του ιδιωτικού τομέα. Όποτε μας δίνεται η δυνατότητα, σε συνεργασία με την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις, αξιοποιούμε τη διάθεση αλληλεγγύης πολλών επιχειρήσεων” δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος, δίνοντας τις θερμότερες ευχαριστίες στους επιχειρηματίες για την κίνησή τους.
Ενώ, ενημέρωσε ότι σύντομα θα τοποθετηθεί και παγκάκι στον εσωτερικό χώρο. “Δυστυχώς όπως αντιλαμβανόμαστε υπάρχουν ακόμη πολλά προβλήματα που δημιουργούν ανισότητες ακόμη και στην εκπαίδευση. Οφείλουμε όλοι να φροντίσουμε ώστε να διαμορφώσουμε όρους ισοτιμίας και ίσων δυνατοτήτων για όλα τα παιδιά” κατέληξε.


Ο κ. Παναγιωτόπουλος με τη σειρά του υπογράμμισε πως: “Υπάρχουν πολλές ανάγκες στην κοινωνία μας και όλοι εμείς είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Πρέπει λοιπόν να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας και κυρίως να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας”.