Φαίνεται πως οι ανεμβολίαστοι έχουν στην κυριολεξία «ξεφύγει»! Μετά την άρνηση ορισμένων που έκαναν μεταγγίσεις να αρνηθούν αίμα από εμβολιασμένους, δήθεν ότι είναι… «δηλητηριασμένο» πλέον, δημιούργησαν στο facebook σελίδα γνωριμιών αποκλειστικά για τους ανεμβολίαστους.

Μάλιστα σε αυτήν βλέπουμε και άτομα που είναι γνωστά στην Πάτρα για τον ρόλο τους στις συγκεντρώσεις της Πλ. Γεωργίου «κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών» όπως και για τη συμμετοχή τους στα περιβόητα «πικ νικ» της Ρήγα Φεραίου!

Οπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη ομάδα έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση μη εμβολιασμένων με μη εμβολιασμένους πολίτες η οποία μάλιστα φαίνεται πως έχει απήχηση αφού μέσα σε λίγες ημέρες έχει αποκτήσει εκατοντάδες μέλη.

«Εγιναν συζητήσεις με διάφορους φίλους και σκεφτήκαμε να κάνουμε μία κίνηση τέτοια. Είναι ακόμα στην αρχή, δεν ξέρουμε πώς θα πάει. Για την ώρα έχει απήχηση γιατί μέσα σε μία εβδομάδα μαζεύτηκαν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι μπήκανε μέσα, βέβαια δεν γνωρίζω αν τυχόν υπάρχουν επικοινωνίες μεταξύ των μελών», δηλώνει μέλος της ομάδας.

Τα μέλη της Ομάδας Γνωριμιών του facebook νιώθουν πως οι περιορισμοί των μέτρων τούς κρατάνε μακριά από… υποψήφιους νέους φίλους ή συντρόφους και έτσι αποφάσισαν να ενταχθούν σε αυτήν! «Αυτή η σελίδα στοχεύει σε γνωριμίες ανεμβολίαστων και προφανώς είναι απόρροια του κλίματος που υπάρχει ειδικά αυτήν την εποχή απομόνωσης των ανεμβολίαστων οι οποίοι έχουν κλειστεί στην ουσία στα σπίτια τους, δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Οπότε έχουν μειωθεί και οι δυνατότητες να γνωριστούν άνθρωποι μεταξύ τους που δεν γνωρίζονται για σχέση είτε φιλική, είτε συντροφική», ανέφερε μέλος της ομάδας.

«Απλά με πληροφόρησαν και θεώρησα ότι είναι και πρωτότυπη, δεν είχα ακούσει κάτι παρόμοιο να υπάρχει, με δεδομένο ότι και εγώ είμαι ανεμβολίαστος, είμαι κατά του εμβολίου του συγκεκριμένου, του covid, όχι όλων των εμβολίων. Αρα είναι λάθος η λέξη “αντιεμβολιαστές” κατά τη γνώμη μου, είμαστε απλά ανεμβολίαστοι», συμπλήρωσε διαχειριστής της σελίδας.

Οι διαχειριστές της ομάδας καλωσορίζουν τα νέα μέλη με το εξής μήνυμα: «Μετά από όλα αυτά που ζούμε και μαθαίνουμε, θέλουμε οι όποιες επαφές μας να είναι ανεμβολίαστες και ό,τι προκύψει… Καλές γνωριμίες»!

πηγή: pelop.gr