Τι λένε οι γείτονες και οι αστυνομικές αρχές για τον 40χρονο που μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και των βίντεο  που κυκλοφόρησαν στον Πύργο Ηλείας, έδειχναν να περπατάει με ρόπαλο και φέρεται να τρομοκρατούσε περαστικούς;

Η υπόθεση του άνδρα που κυνηγούσε περαστικούς με ρόπαλο και πριόνι τις νυχτερινές ώρες στον Πύργο Ηλείας, για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τις αστυνομικές αρχές φαίνεται πως είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που παρουσιάζουν τα τοπικά μέσα και κάποια δελτία ειδήσεων στα αθηναϊκά κανάλια.

Ο 40χρονος άνδρας φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και  έδρασε με αυτόν τον τρόπο σαν άμυνα, αφού πρώτα δέχτηκε παρενόχληση από νεαρούς που του πετούσαν πέτρες και κροτίδες, γελώντας, πράγμα που ακούγεται στα εν λόγω βίντεο. Ενώ γνωστό έγινε πως το τελευταίο διάστημα δέχεται συνεχώς επιθέσεις με βαρελότα στην αυλή του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός πριν από αρκετά χρόνια ζούσε στην Τρίπολη Αρκαδίας, όπου και εργαζόταν. Ένα τροχαίο όμως που είχε με τη μηχανή του, το 2008, ήρθε να του αλλάξει τη ζωή και τη μορφή στο πρόσωπο.

Ο 40χρονος λόγω του θέματος αυτού, λαμβάνει ένα πενιχρό επίδομα και διατηρεί ένα σπιτάκι στον Πύργο, το οποίο και έχει εγκαταλείψει αυτές τις μέρες, εξαιτίας της έκτασης που έχει λάβει η υπόθεση.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πολυδώρου