Μεγάλη η προσέλευση σε όλα τα εκλογικά τμήματα – Εκτιμήσεις ότι θα υπερβεί τα 100.000 μέλη

Άνοιξαν στις 8 το πρωί οι κάλπες και στα εκλογικά τμήματα της Ηλείας για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. ψηφίζουν για την εκλογή του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Στην Ηλεία τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ψηφίζουν μέχρι αργά το μεσημέρι, με τη συμμετοχή να κρίνεται ιδιαίτερα μεγάλη και ικανοποιητική, στα 10 εκλογικά κέντρα με 7 τμήματα για εκλογή προέδρου και μελών της κεντρικής επιτροπής, αλλά και 10 νέων μελών για την εκλογή προέδρου.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ. Δικαίωμα ψήφου για τον πρόεδρο έχουν όλες και όλοι άνω των 15 ετών, αρκεί να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής μέλους, ενώ για την Κεντρική Επιτροπή όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου.

Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γενικότερα λειτουργούν 48 εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα 46 τμήματα για την εκλογή προέδρου και μελών της κεντρικής επιτροπής και άλλα 50 νέων μελών για την εκλογή προέδρου.