Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αμαλιάδας στο άκουσμα του ακαριαίου θανάτου της 23χρονης  Αλίκης Καυκά , μιας νέας κοπέλας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα με μηχανή  τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με  πληροφορίες,η νεαρή  επενέβαινε σε μηχανή με τον 30χρονο ξαδερφό της, ο οποίος ήταν και οδηγός της μηχανής αυτής, ενώ από άγνωστη αιτία  έχασε τον έλεγχο του οχήματος,το οποίο βρέθηκε να προσκρούει σε κολώνα και να διαλύεται.

Ο 30χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε  στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και διασωληνώθηκε,φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης  διακομίσθηκε σήμερα το  πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από η τροχαία Ηλιδας έχει προβεί στη διαδικασία της Προανάκρισης για τα αίτια του δυστυχήματος.

Δυο λόγια για την Αλίκη 

Η νεαρή χαμογελαστή κοπέλα, από την Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα γνωστή και συνάμα αγαπητή, τόσο στην πόλη της, όσο και σε γειτονικές περιοχές -αφού εργαζόταν σε διάφορα καταστήματα εστίασης- αλλά και στην Πάτρα, όπου σπούδαζε και εργαζόταν. 

Φαντάζει σχεδόν αδιανόητο για τους οικείους της ανθρώπους, όπως και για όσους την γνώριζαν να πιστέψουν πως η 23χρονη καλλονή δεν είναι πια κοντά μας και εκείνο που το κάνει ακόμα πιο τραγικό είναι ο τρόπος με τον οποίο έφυγε.

Το OlympiaNews εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας.