To μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, για την Ανάσταση και το Πάσχα

Στο μήνυμά του για την Ανάσταση και το Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: 

 

«Γιορτάζουμε το Πάσχα της ζωής και της Ανάστασης.

Την ίδια ώρα όμως, πολλοί συμπολίτες μας δίνουν μάχη για την υγεία τους με τον κορωνοϊό. 

Και σε πολλά σπίτια κάποιοι θα λείπουν από το φετινό πασχαλινό τραπέζι επειδή νικήθηκαν από τον κορωνοϊό. 

Το μυαλό και η καρδιά μας βρίσκεται κοντά τους.

Οι προσευχές μας είναι γι’ αυτούς.

Και η ευχή μας είναι μία: Το Αναστάσιμο Φως να μας οδηγήσει όλους στην οριστική απελευθέρωση από τα «δεσμά» της πανδημίας.

Η τελική νίκη είναι κοντά.

Ας έχουμε όλοι δύναμη και ελπίδα. 

Και του χρόνου να τσουγκρίσουμε τα αυγά και τα ποτήρια μας όλοι μαζί.

Χρόνια πολλά με Υγεία!»

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, στον σύνδεσμο: https://youtu.be/I9bKwew3dI

 

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, για Πάσχα

Η κορύφωση του Θείου Δράματος και το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως, αυτό το Πάσχα αποκτούν ιδιαίτερο συμβολισμό.  Συμβολίζουν το φως που έρχεται να διαδεχθεί το σκοτάδι, την πίστη και τη λύτρωση που υπερισχύουν του φόβου και της απογοήτευσης.

   Αυτή η Εβδομάδα των Παθών, μοιάζει να έχει διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο, και λίγο παραπάνω. Όσο δηλαδή αγωνιζόμαστε ενάντια στην πανδημία, για να κερδίσουμε ξανά τις ζωές μας, τις καθημερινές στιγμές με τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας συγγενείς και φίλους. 

   Η πανδημία, άλλαξε σχεδόν τα πάντα στη ζωή μας. Μας κράτησε στο σπίτι για μεγάλα διαστήματα, αλλά μας έκανε ταυτόχρονα να ξαναγνωρίσουμε τον εαυτό μας και τη σημασία των μικρών, αλλά μεγάλης αξίας στιγμών και πραγμάτων.  Η δοκιμασία αυτή, που πήρε από κοντά μας απροσδόκητα, και βίαια κάποιες φορές, αγαπημένα πρόσωπα,  ανέδειξε για μια ακόμα φορά το υπέρτατο αγαθό της υγείας, αποδεικνύοντας ότι, όσα ζούμε και απολαμβάνουμε στη ζωή μας, δεν είναι αυτονόητα. 

   Μετά από ένα χρόνο σκληρής δοκιμασίας, μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Κι όπως ενωμένοι και μονοιασμένοι πορευτήκαμε το προηγούμενο διάστημα, δίνοντας ο καθένας από εμάς τη δική του μάχη με τον αόρατο εχθρό, έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε για λίγο ακόμα.

   Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου, ας κυριαρχήσει αυτές τις ημέρες στις καρδιές και στις σκέψεις μας.

   Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, δύναμη, ελπίδα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευημερία.

Ευχές για το Πάσχα του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κοροβέση

Ευχές για το Πάσχα του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κοροβέση

Πασχαλινές ευχές Δρος Αυγερινοπούλου

Πασχαλινές Ευχές από την Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

 Ανδρέας Νικολακόπολος - Βουλευτής ΝΔ Ηλείας - Μήνυμα για το Πάσχα

Το Φως της Ανάστασης

να αναγεννήσει την ανθρωπότητα”

 

Το Άγιο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να αποτελέσει την Ανάσταση της ελπίδας, να φωτίσει τις ψυχές μας και να οδηγήσει σε έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, σε έναν κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο. 

Να αφήσουμε πίσω το δύσκολο παρελθόν και με τα διδάγματα που αποκομίσαμε ως οδηγό μας να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία και πιο δυνατοί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, για τη χώρα μας, για την ανθρωπότητα. 

Με την δύναμη του Θείου Λόγου να αφήσουμε πίσω μας το σκοτάδι και να αγκαλιάσουμε το απόλυτο Φως και ένα καλύτερο αύριο θα ξημερώσει για όλους. 

Χρόνια πολλά σε όλους, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! 

Ευχές για τη Λαμπρή - Διονύσης – Χαράλαμπος Καλαματιανός-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας-

Και φέτος το Πάσχα είναι διαφορετικό.  

 

Με τη σκέψη μας σε όσους δοκιμάζονται μέσα στη δίνη του κορωνοϊού, της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, διατηρούμε ζωντανό το μήνυμα της Ανάστασης. 

 

Με οδηγό την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο «φωτίζουμε» την κοινωνική μας στάση και δράση. 

 

Ενώνουμε δυνάμεις και αγωνιζόμαστε ν’ αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας πληγώνουν, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.  

 

Κάνουμε την ελπίδα πράξη, με το βλέμμα στραμμένο στον άνθρωπο. 

 

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και δύναμη σε όλες και όλους.

 

 

Ευχές Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου 

Αγαπητές μου συνδημότισσες, 

Αγαπητοί μου συνδημότες, 

Εύχομαι σε όλους σας η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει ψυχική και πνευματική ανάταση, ελπίδα για ζωή μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

Το διαχρονικό μήνυμα του Θείου Δράματος, πιο επίκαιρο από ποτέ, μας καλεί να εμβαθύνουμε στη ψυχή μας και να βρούμε τη δύναμη για Πίστη, Ταπεινότητα, Συγχώρεση και Αγάπη.

Το φως της Αναστάσεως, φως ανέσπερο, να είναι ο φωτεινός δρόμος για όλους μας, με την ευχή να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία προκειμένου να προχωράμε δυνατοί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε πολλές φορές τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Το μήνυμα της Αναστάσεως, είναι μήνυμα αναγέννησης, βαθιά πνευματικό και ουσιαστικό. Ας προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, χτίζοντας ένα καλύτερο κόσμο.

Καλό Πάσχα

 

Ευχές Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου

Το μήνυμα της Ανάστασης, είναι κατ’ ουσίαν μήνυμα ζωής και ελπίδας. Η ανθρωπότητα εξακολουθεί να περνά μια μεγάλη δοκιμασία, όμως η ελπίδα είναι εδώ και μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι αυτό το Πάσχα θα είναι το τελευταίο που γιορτάζουμε κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Προσέχουμε όλοι την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά!

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση! 

Ευχές Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Εύχομαι ολόψυχα στις Συνδημότισσες,

και στους Συνδημότες μου, το Άγιο Φως

της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων

μας, φέρνοντας την ευλογία σε κάθε βήμα μας,

στο ταξίδι της ζωής, οδηγώντας στο δρόμο της

αγάπης και της αλληλεγγύης.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Δεύτερο Πάσχα που βιώνουμε σε περίεργες συνθήκες αβεβαιότητας και αμηχανίας. Μετά το αρχικό σοκ από την ένταση και το απρόβλεπτο της πανδημίας ακολούθησε η συνειδητοποίηση της δυσκολίας και της μεγάλης προσπάθειας, που απαιτείται, προκειμένου να επανέλθουμε στους προηγούμενους ρυθμούς της καθημερινότητας. 

 Η επιστήμη έκανε άλματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και προσφέρει σε όλους μας προοπτικές λύτρωσης και σταθερότητας. Εμείς πάλι, είναι ώρα να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα, που μας προσφέρεται, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Και η περίοδος του Πάσχα που διανύουμε, με το μήνυμα της σωτηρίας και της Ανάστασης, μας οδηγεί στο δρόμο της λύτρωσης. 

 Γι'αυτό, η ελπίδα για την Ανάσταση και τη ζωή ας δίνει δύναμη σε όλους να ανέβουν το Γολγοθά του φόβου, της μοναξιάς,του πόνου, με στήριγμα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.  Στεκόμαστε σταθερά δίπλα σε όλους, με όλες μας τις δυνάμεις και σας ευχόμαστε 

 Υγεία, Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά