Ο γνωστός στην πόλη του Πύργου Θοδωρής Μανώλικας,  ελαιοχρωματιστής  κατ' επάγγελμα και μουσικός στα βραδινά στέκια της, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο μουσικοτηλεοπτικό σόου "The Voice", κατακτώντας μάλιστα μία θέση στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Της Κατερίνας Πολυδώρου

Ο Θοδωρής με καταγωγή από την Κύθνο, διαμένει τα τελευταία χρονιά στον Πύργο και είναι ιδιαίτερα γνωστός από την άλλη του ιδιότητα, αυτή του δασκάλου παραδοσιακών χορών στη σχολή χορού "Χοροκίνηση". Παράλληλα, εργάζεται επαγγελματικά σε γνωστά μαγαζιά της πόλης μας  και παίζει λάουτο. Μέσα από το μουσικό παιχνίδι μάθαμε ότι ειναι τέταρτης γενιάς μουσικός απ' την οικογένειά του.

Ο παίκτης πλέον του The Voice ερμήνευσε το τραγούδι "Πού `ναι τα χρόνια" στη σκήνη και δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια, ειδικά από τον coach του Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος στο βίντεο που ακολουθεί τον παρομοίασε με έναν μεγάλο Έλληνα τραγουδοποιό.

Να σημειώσουμε πως, όπως ο ίδιος ο Θοδωρής Μανώλικας δήλωσε στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό ,την αίτησή του για το ταξίδι του στο The Voice, την έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο γνωστός παίκτης του τελευταίου survivor Ελλάδας.

Παρακολουθήστε εδώ :

Θοδωρής Μανώληκας: Που 'ναι τα χρόνια