Την Παρασκευή 29 Απριλίου το απόγευμα, λίγο μετά τις 19:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην καρδιά του Πύργου για την πρώτη συναυλία της φετινής σεζόν που θα λάβει χώρα σε μια άλλη μικρή, κεντρική, αλλά τόσο ιδιαίτερη πλατεία της πόλης που θα πάρει ζωή, δείχνοντάς μας τις δικές της ομορφιές, μετά την κίνηση των έξι καταστημάτων της.

Της Κατερίνας Πολυδώρου

Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρα "γειτονιά" των καφέ της πλατείας Δικαστηρίων  που γράφει ιστορία τα τελευταία χρόνια -Pantheon, Baroque, Μικρό καφέ, Caldo, DeGreco, Sketch- ενωμένη πήρε μια ωραία πρωτοβουλία για  τη μικρή γιορτή που στήνουν όλοι μαζί, με την έγκριση του Δήμου Πύργου.

Φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αυτή βραδιά, που θα αποτελέσει αφετηρία πολλών άλλων δράσεων, ενώ θα δώσει άλλη πνοή και χαμόγελα στους κατοίκους του Πύργου και των επισκεπτών του, σε συνδυασμό με πολύ χορό και κέφι, αφού γι' αυτό θα φροντίσει η νεανική μπάντα  "Passepartout".

📍 Θυμηθείτε λοιπόν... λίγες μέρες μετά τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα έρχεται η πρώτη μουσική γιορτή - ανοιχτή συναυλία για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 με την πρωτεύουσα της Ηλείας να διασκεδάζει στους ρυθμούς των "Passepartout", που ξέρουν να ξεσηκώνουν το εκάστοτε  κοινό, χρόνια τώρα στο νομό μας και όχι μόνο... με αγαπημένα τραγούδια και ένα ευρύ ρεπερτόριο!

 Εσείς γίνεται να λείπετε ;