Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού διοργανώνουν μια συναυλία αντάξια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής με καθαρά τοπικό...ρυθμό! Η αγαπημένη πολυμελής Ορχήστρα “Τα χρώματα της Ήλιδας” επιστρέφουν μετά απο δύο χρόνια αποχής-λόγων πανδημίας- την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21.30 στον πεζόδρομο της Παλιάς Αγοράς έχοντας στις αποσκευές τους όλες τις μεγάλες επιτυχίες απο παλαιότερες συναυλίες τους.

Τα Χρώματα της Ήλιδας επιστρέφουν ύστερα από δυο χρόνια από την τελευταία τους εμφάνιση, με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε παλαιότερες παραστάσεις τους, δίνοντας έμφαση στον έντονο παλμό και διάθεση να διασκευάσουν.

Μελωδίες του Σαββόπουλου, του Βαρδή και των Τερμιτών αλλά και του Τσιτσάνη, του Πλέσσα και του Χατζιδάκι με μια λίγο διαφορετική προσέγγιση.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιώργος Γκιντζίρης που θα είναι στο πιάνο και στην ηλεκτρική κιθάρα, οι Παύλος Αυγερινόπουλος και Θανάσης Πουλακίδας στους τζουράδες, ο Νίκος Στεφανίδης στην κιθάρα, ο Δημήτρης Μαλεβιτης στο μπάσο, ο Δημήτρης Πανδής στα τύμπανα, ο Παναγιώτης Καψάσκης στα κρουστά, ενώ όλη τη βραδιά θα ντύσει με τη φωνή της η Χαρά Σκουλαρίκου.