Έκαναν την καλή τους πράξη οι αστυνομικοί της Ηλείας στην 2η εθελοντική αιμοδοσία τους
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 19 Οκτωβρίου, 2022
- 322
- 2 minutes read
2η εθελοντική αιμοδοσία της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας
Η αιμοδοσία για τους Αστυνομικούς της Ηλείας φαίνεται πως δεν είναι απλά μια εθελοντική πράξη, άλλα μια πράξη καθήκοντος και αλληλεγγύης για τον συνάδελφο και τον συνάνθρωπο και ειδικά στις μέρες μας, αποκτά μεγαλύτερη σημασία .
Mε απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακη συμμετοχή, συγκεντρώνοντας εναν ικανοποιητικό αριθμό μονάδων αίματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα η 2η εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και τη συμμετοχή του Τοπικού Παραρτήματος Ηλείας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης αποστράτων.
Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε πλήθος αστυνομικών ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας οι οποίοι με την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά τους, συνεισέφεραν στην ενίσχυση τράπεζα αίματος της Ένωσής τους.
“Οι αστυνομικοί ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας οφείλουμε να προάγουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας με συνεχείς δράσεις. Μέσα από μια ολιγόλεπτη και συνάμα ανώδυνη διαδικασία προσφέραμε το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπο την ιδια την ζωή. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, μόνο προσφέρεται για αυτό μέσα απο αυτήν την διαδικασία μεταφέραμε στην κοινωνία το μήνυμα της παναθρώπινης αλληλεγγύης”, δήλωσε ικανοποιημένος ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νομού Ηλείας Γρηγόρης Κατσώλης, τονίζοντας πως για μία ακόμα φορά η Ελληνική Αστυνομία έδειξε την ευαίσθητη η ανθρώπινη πλευρά ενώ συνέχισε ευχαριστώντας αλλά και παρουσιάζοντας τους ανθρώπους που βοήθησες βοήθησαν στην κίνηση αυτή:”Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συναδέλφους και φίλους για την συμμετοχή τους καθώς και στην διευθύντρια αιμοδοσίας του Γ.Ν Αμαλιάδας κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Γιάννα για την αγαστή συνεργασία, επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπικό παράρτημα Ηλείας καθώς και τον σύνδεσμο αποστράτων Αστυνομικών του νομού.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εφημέριους του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού όπου έλαβε χώρα η εθελοντική αιμοδοσία”.

