Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ.Πύργου Γιάννης Πλεμμένος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “O Σύλλογος έπρεπε να λάβει υπόψιν του και τις δύο πλευρές”

Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ.Πύργου Γιάννης Πλεμμένος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “O Σύλλογος έπρεπε να λάβει υπόψιν του και τις δύο πλευρές”

Ο Αντιδήμαρχος Πύργο για θέματα Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, με αφορμή την απόφαση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειών Πύργου- Αρχαίας Ολυμπίας σχετικά και με τα όσα είχε αναρτήσει ο ίδιος στο διαδίκτυο, μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ.

Ο κ. Πλεμμένος αναφέρεται στο θέμα που έχει ανακύψει με τις κάμερες στο 5ο Δημοτικό σχολείο Πύργου, τονίζοντας ότι “τελικά θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη, ώστε να παρθεί οριστική απόφαση από τους εμπλεκόμενους φορείς”.

Related post

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων έχει και κοινωνικό χαρακτήρα»

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών…

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ FM για τα…
Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Θα διαδηλώσουμε ακόμα και έξω από το Υπουργείο Παιδείας»

Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:…

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου, Γιάννης Γεωργίου, με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου μιλάει…
Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Γερμανού

Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας…

Aγαπητoi μoυ Aδελφoi, όπως γνωρίζετε έχω υποβάλλει την παραίτησή μου από την θέση του Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, η οποία…