Βασίλης Κοντογιαννόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Η πολιτική είναι ιερό πάθος”
- First ArticleΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- 18 Νοεμβρίου, 2022
- 216
- 1 minute read
Ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος επιστρέφει στα πολιτικά δρώμενα της Ηλείας ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Με συνέντευξή του, την “πρώτη”, μετά την ανακοίνωση που έκανε σε “παλιούς και νέους φίλους” στην Αμαλιάδα, στον Γιώργο Μαρκόπουλος,στον “αέρα” του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ, αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
“Από τα κόμματα είχα αποστασιοποιηθεί, ποτέ όμως από την πολιτική”, τονίζει ενώ ως προς την συγκυρία της επιστροφής λέει ότι “σ’αυτό ουσιαστικό ρόλο έπαιξε η πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης”.
Ο κ. Κοντογιαννόπουλος αναφέρεται ακόμα στο θέμα των υποκλοπών, αλλά και στα θέματα που απασχολούν το νομό Ηλείας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν λάθος η απομάκρυνση των ΑΕΙ.
” Δεν έχω σκοπό να χαϊδέψω αυτιά”, λέει, ενώ τονίζει ότι από τα χρόνια που ήταν υπουργός έχει εκπονίσει ειδικό σχέδιο αναπτυξιακής ανασυγκρότησης της Ηλείας”, το οποίο κατέθεσε στην ΔιαΝεοσις.
