Βασίλης Μανδαράκης στον ΛΕΤΡΙΝΑFM:”Υπάρχει αποφασιστικότητα στην Κεντρική Επιτροπή να κόβονται από την ρίζα παραβατικότητες σαν της Καϊλή”

Βασίλης Μανδαράκης στον ΛΕΤΡΙΝΑFM:”Υπάρχει αποφασιστικότητα στην Κεντρική Επιτροπή να κόβονται από την ρίζα παραβατικότητες σαν της Καϊλή”

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο συνέπεσε με την συμπλήρωση ενός ακριβώς έτους από την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Εκ των υστέρων όμως, “σαν σκιά” έπεσε πάνω της η είδηση για την σύλληψη από τις βελγικές αρχές της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή και ό,τι συνεπάγεται αυτής, για το κόμμα και την εκ των πραγμάτων πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ο Βασίλης Μανδαράκης, μέλος της κεντρικής επιτροπής μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ, για τα παραπάνω, αναλύοντας τις πολιτικές θέσεις του κορυφαίου οργάνου, τόσο για τα γενικότερα θέματα, όσο για το θέμα της κα Καϊλή. Τέλος τονίζει ότι υπάρχει αποφασιστικότητα αυτόματος να “κόβονται στις ρίζες τους” παραβατικότητες, όπως αυτή της ευρωβουλευτού.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…