Βράβευση προς τιμήν του νικητή του Μαραθωνίου δρόμου Αθηνών 2022 Χαράλαμπου Πιτσώλη

Βράβευση προς τιμήν του νικητή του Μαραθωνίου δρόμου Αθηνών 2022 Χαράλαμπου Πιτσώλη

Βράβευση προς τιμήν του νικητή του Μαραθωνίου δρόμου Αθηνών 2022 Χαράλαμπου  Πιτσώλη  πραγματοποίησε ο κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού στο Διοικητήριο της ΠΕ Ηλείας την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Το παρόν έδωσαν ο κ. Παπαναγόπουλος Διονύσης εκπρόσωπος του ΓΣ Αναγέννησης Πύργου , ο κ. Κατσαρίδης Βασίλης  εκπρόσωπος του ΓΣ Γαστούνης , ο κ. Παυλόπουλος Παναγιώτης γυμναστής στίβου στο ΓΣ Άθλησης και ο κ. Χουλιάρας Θάνος αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας .

Όλοι οι εκπρόσωποι των συλλόγων δήλωσαν την ικανοποίηση τους  για την νίκη  του κ. Πιτσώλη  στο φετινό Μαραθώνιο.  Τόνισαν  την άξια  αυτής της νίκης  και την ανάδειξη του  ερασιτεχνικού αθλητισμού μέσα από αυτή. Επιπροσθέτως επισήμαναν την σπουδαιότητα της επίτευξης  ενός τόσο δύσκολου στόχου δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς και την μεγάλη προσωπική συμβολή που χρειάζεται προκειμένου ένας μη επαγγελματίας αθλητής να φτάσει στην κορυφή. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων συνεχάρησαν και τον κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο για την πρωτοβουλία του να τιμήσει τον κ. Πιτσώλη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού  Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε μεγάλη χαρά και τιμή για την ανταπόκριση του αθλητή κ. Πιτσώλη και τον καλώς όρισε στην Ολυμπιακή Γη. Ο κ. Νικολακόπουλος τίμησε τον Πρωταθλητή με μια αναμνηστική πλακέτα και τόνισε την σημαντικότητα της προσπάθειας του ,διότι ανήκει στους ερασιτέχνες αθλητές , οι οποίοι καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια, προσωπικό χρόνο και υστέρημα προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους . Ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης ως εκπρόσωπος του αθλητισμου ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κ. Πιτσώλη για την συνεισφορά του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στην ανάδειξη μέσω της μεγάλης προσπάθειας του των αθλητικών αξιών του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας. Τέλος τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Χαράλαμπος είναι δικό μας παιδί λόγο της καταγωγής του και πω είναι ευπρόσδεκτος οποιαδήποτε στιγμή αυτός θελήσει στην Περιφέρεια μας και στην Ολυμπιακή Γη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επίσης βράβευσε τον κ. Θάνο Χουλιάρα αθλητή του ΓΣ Αρκαδίας  για την συμβολή του στην διάδοση των αθλητικών δράσεων της Περιφέρεια μας αλλά και την εθελοντική του συνεισφορά , η οποία θεωρείται πάρα πολύ μεγάλη οπουδήποτε έχει παραστεί ανάγκη.

Ο νικητής Μαραθωνοδρόμος 2022 κ. Πιτσώλης Χαράλαμπος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο για την πρόσκληση και την τιμή και σημείωσε πως η συγκίνηση του είναι διπλή λόγω της καταγωγής  του από την Αχαΐα  αλλά και την καταγωγή της γυναίκας του από την Ηλεία. Ο Πρωταθλητής  ευχαρίστησε επίσης τους συλλόγους για την τιμή και την παρουσία τους αλλά και τον κ. Θάνος Χουλιάρα που τον έφερε σε επαφή με τον κ. Νικολακόπουλο ενώ τέλος ο κ. Πιτσώλης δεσμεύτηκε το 2023 πως η προσπάθεια του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…