Δικηγόρος Δημήτρης Κονδύλης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Δικαστική δικαίωση για τους αγρότες και  φως για προσωπικές & κοινωνικές ευθύνες”

Δικηγόρος Δημήτρης Κονδύλης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Δικαστική δικαίωση για τους αγρότες και φως για προσωπικές & κοινωνικές ευθύνες”

Ο δικηγόρος Δημήτρης Κονδύλης μιλάει στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την υπόθεση του διαγωνισμού της δακοκτονίας το 2005 και 2006 που εφαρμόστηκε μόνο για τα δύο αυτά χρόνια , για  να επανέλθει μετά  στην προηγούμενη διαδικασία , τις πολιτικές ευθύνες σε κεντρικό και σε νομαρχιακό επίπεδο τις ποινικές διώξεις που τελεσιδικησαν στις 8 Δεκεμβρίου στο πενταμελές της Πάτρας και για την εκκρεμότητα των χαρτικών απαιτήσεων των αγροτών στην ΕΑΣ-ΗΛ. ΟΛ.

Ο κ Κονδύλης , νομικός εκπρόσωπος των αγροτών που είχαν συστήσει κοινοπραξία αναφέρεται στην όλη διαδικασία της ανάδειξης αναδόχου της δακοκτονίας τις ψευδείς βεβαιώσεις 450 αιτούντων και τον έλεγχο πραγματογνώμονα.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Γιώργο Μαρκόπουλο που ρίχνει φως στο “μελανό”, όχι όμως και το μοναδικό κομμάτι που αφορά την ΕΑΣ-ΗΛ. ΟΛ, τις κυβερνητικές, αλλά και τις νομαρχιακό-αυτοδιοικητικές ευθύνες εκείνης της περιόδου, αναδεικνύοντας περισσότερο το μείζον θέμα της χαμένης περιουσίας και αξίας της πάλαι ποτέ “κραταιάς δύναμης” της Ένωσης Ηλείας-Ολυμπίας που ήταν ο κόπος και ο ιδρώτας των αγροτών του νομού.

Related post

ΠΔΕ: Νέο πρόγραμμα για αγρότες με χρηματοδότηση 18 εκατ. ευρώ για τη Δυτική Ελλάδα– Έως 16 Μαΐου οι αιτήσεις

ΠΔΕ: Νέο πρόγραμμα για αγρότες με χρηματοδότηση 18 εκατ.…

Άνοιξε η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της Δράσης 4.1.5: «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και…
Πύργος: Συγκέντρωση τροφίμων από το Σύλλογο Νέων Καταραχιου και το Σύλλογο Πύργος Όλοι Μαζί

Πύργος: Συγκέντρωση τροφίμων από το Σύλλογο Νέων Καταραχιου και…

Συγκέντρωση τροφίμων από το Σύλλογο Νέων Καταραχιου και το Σύλλογο Πύργος Όλοι Μαζί, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και…
Καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες-Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία από την Πέμπτη

Καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες-Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία από…

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη (28/3), με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία,…