
Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: Eντος Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου οι πρώτες πωλήσεις σταφίδας»
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- 12 Δεκεμβρίου, 2022
- 34
- 1 minute read
Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία αυγερινοπούλου λίγο πριν την τρίτη συνάντηση που έχει προγραμματίσει με τους σταφίδα παραγωγούς στο καράτουλα του πρώην Δήμου Ωλένης, μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλος, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ.
Η Κα Αυγερινοπούλου εκφράζει την πλήρη αισιοδοξία της για την έκβαση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό για την αναζήτηση καινούργιων αγορών για τον “μαύρο χρυσό”, ενώ ως χρονοδιάγραμμα των πρώτων προωθήσεων θέτει “τον Δεκέμβριο, το πολύ τα μέσα Ιανουαρίου”.
Τέλος γίνεται λόγο στις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη της Εύας Καϊλή, χαρακτηρίζοντας ως “αστεία” την προσπάθειά του ΠΑΣΟΚ να την χρεώσει στη Νέα Δημοκρατία, ενώ επισημαίνει ότι “το σκάνδαλο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αφορά τους ευρωσοσιαλιστές.