Εγκλημα Ηλεία: Γιατί οι Αρχές αποφεύγουν να μιλήσουν για ύποπτο

Εγκλημα Ηλεία: Γιατί οι Αρχές αποφεύγουν να μιλήσουν για ύποπτο

«Οποια υποψία κι αν έχουμε δεν επιτρέπεται να τη δημοσιοποιήσουμε διότι δεν έχουμε ακόμη στη διάθεσή μας ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία για το δράστη της δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου» υπογράμμισε  αξιωματικός της Ηλείας για το έγκλημα της περασμένης Δευτέρας στην Εφύρα.

Το συμπέρασμα από τα ανωτέρω είναι προφανές. Οι ερευνητές της στυγερής δολοφονίας του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιδας έχουν υποψίες που χρειάζεται, όμως, να «δεθούν», γι’ αυτό και υποστηρίζουν ότι «αν δεν προκύψει κάποια εξέλιξη τώρα, θα περιμένουμε τ’ αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων».

Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας δεν επαφίενται στην αναμονή των επιστημονικών ευρημάτων. Εχουν την συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα εντοπίσουν σύντομα το μοιραίο λάθος του δράστη, που ίσως και να είχε συνεργό, κατά την έννοια ότι βοηθήθηκε για να συγκαλυφθεί η αποτρόπαιη πράξη του.

Με πολύ νόημα αστυνομική πηγή ανέφερε ότι «από τις καταθέσεις έχει προκύψει υλικό το οποίο είναι αξιοποιήσιμο». Τούτο σημαίνει ότι είναι πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ένας από τους 20 συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς του θύματος, οι οποίοι έχουν δώσει καταθέσεις. Μάλιστα, δύο πρόσωπα που συνδέονται μεταξύ τους έχουν πέσει σε αντιφάσεις.

Τέλος, άξιο μνείας είναι το γεγονός ότι ο αδελφός και ο ανιψιός του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου έχουν κληθεί 5 φορές, προκειμένου να θυμηθούν και την τελευταία λεπτομέρεια όταν βρήκαν νεκρό τον 68χρονο, προκειμένου να υποβοηθηθεί το έργο της εξιχνίασης του φόνου.

Related post

Λυμπέρης: Αναλυτικά Συμπεράσματα  της παράταξης “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο

Λυμπέρης: Αναλυτικά Συμπεράσματα της παράταξης “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” στο ετήσιο…

  Το συνέδριο του Βόλου χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή των αυτοδιοικητικών συνέδρων οι οποίοι με μεγάλο αίσθημα της ευθύνης απέναντι…
Δήμος Πύργου: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για σημαντικά έργα στις T.K. Αγίου Γεωργίου, Αγίας Άννας και Μουζακίου

Δήμος Πύργου: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για σημαντικά έργα στις…

Ακόμη δύο νέα έργα έρχονται να προστεθούν στις πολλές και μεγάλες εργολαβίες που εκτελούνται αυτό το διάστημα από τον Δήμο Πύργου.…
“Όλοι ίσοι στη ζωή” «φώναξαν» οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία του Πύργου!

“Όλοι ίσοι στη ζωή” «φώναξαν» οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ,…

Μαθήματα ζωής και αγάπης πρόσφεραν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου, αλλά και οι μαθητές των σχολείων του Πύργου που συμμετείχαν στον εορτασμό…