Θα συνεχισθεί η εγκατάσταση κεραίας

Θα συνεχισθεί η εγκατάσταση κεραίας

Απορρίφθηκε από την Πρόεδρο υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας, η αίτηση των κατοίκων των εργατικών κατοικιών της οδού Κατακόλου για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να μην τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας σε συγκεκριμένο οίκημα και να σταματήσουν οι οποιασδήποτε εργασίες για την εγκατάστασή της. Η εκδίκαση της κύριας αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 25 Ιανουαρίου 2023.

Η συγκεκριμένη προσωρινή απόφαση πρακτικά σημαίνει ότι η εταιρία κινητής τηλεφωνίας έχει κάθε δικαίωμα να προχωρήσει στην εγκατάσταση και λειτουργία της κεραίας.

Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, ο Δήμος Πύργου αλλά και οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 10ο Νηπιαγωγείο Πύργου ζητούν να μην εγκατασταθεί η κεραία, γιατί υπάρχουν πολλές ευαίσθητες περιοχές γύρω από το σημείο αυτό, όπως σχολεία και εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιούνται αθλητικές και άλλες δραστηριότητες, και για το λόγο αυτό υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των πολιτών και κυρίως των παιδιών.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…