Κορυφώνονται οι προετοιμασίες των πληρωμάτων για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες των πληρωμάτων για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση

-Δηλώστε τη συμμετοχή σας έως τις 9/2/2023

-Εντυπωσιακές στολές-ευφάνταστες αμφιέσεις!

 

«Φωτιά» έχουν πάρει τα μέλη των πληρωμάτων της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Μικροί και μεγάλοι βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών. Στολές, αφίσες και προσκλήσεις φιγουράρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας δείχνουν ένα δείγμα της αμφίεσής τους, προσκαλώντας ακόμη περισσότερους να πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή!

Χιλιάδες καρναβαλιστές έχουν ήδη δηλώσει τις συμμετοχές τους μέσα από δεκάδες γκρουπ που θα παρελάσουν και φέτος, δίνοντας το ξεχωριστό καρναβαλικό «χρώμα» στην πόλη!

Ήδη πολλά γκρουπ έχουν προμηθευτεί τις στολές τους, που χαρακτηρίζουν τις έξυπνες ονομασίες τους, ενώ αρκετά πληρώματα αφήνουν τη φαντασία ελεύθερη και αυτοσχεδιάζουν για το τελικό αποτέλεσμα!

 

Με αισθητική και σεβασμό προς όλους

 

Κοινός παρονομαστής όλων των γκρουπ είναι η υψηλή αισθητική της αμφίεσης και οι χιουμοριστικές «πινελιές» στις ονομασίες και τις στολές, ακολουθώντας την παράκληση του Δήμου Πύργου και της οργανωτικής ομάδας. Όπως είχε συμβεί και στην καρναβαλική παρέλαση του 2020, ο Δήμος Πύργου συστήνει προς όλους τους καρναβαλιστές ευπρεπή αμφίεση και ονομασία, και ρητή αποφυγή σάτιρας σε θρησκευτικά σύμβολα και βωμολοχίες. Όπως επίσης ρητά απαγορεύεται η κατοχή και χρήση αλκοόλ στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

 

Δηλώστε συμμετοχή

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι το «κλείσιμο» των συμμετοχών. Όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους γκρουπ, ή να πάρουν μέρος σε κάποιο πλήρωμα, μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

-Γιάννης Πλεμμένος 6955093815 (παιδικά γκρουπ και σχολείων)

-Βίκυ Γκουγκουστάμου 26213 62428 (γκρουπ ιδιωτών)

-Άντζελα Κύτταρη 26213 62428 (γκρουπ αθλητικών σωματείων)

-Βασιλική Μάρκου 26213 62409 (γκρουπ πολιτιστικών συλλόγων και τοπικών κοινοτήτων)

Related post

ΠΔΕ: Νέο πρόγραμμα για αγρότες με χρηματοδότηση 18 εκατ. ευρώ για τη Δυτική Ελλάδα– Έως 16 Μαΐου οι αιτήσεις

ΠΔΕ: Νέο πρόγραμμα για αγρότες με χρηματοδότηση 18 εκατ.…

Άνοιξε η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της Δράσης 4.1.5: «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και…
Πύργος: Συγκέντρωση τροφίμων από το Σύλλογο Νέων Καταραχιου και το Σύλλογο Πύργος Όλοι Μαζί

Πύργος: Συγκέντρωση τροφίμων από το Σύλλογο Νέων Καταραχιου και…

Συγκέντρωση τροφίμων από το Σύλλογο Νέων Καταραχιου και το Σύλλογο Πύργος Όλοι Μαζί, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και…
Καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες-Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία από την Πέμπτη

Καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες-Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία από…

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη (28/3), με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία,…