
Μελος ΚΕ ΠΑΣΟΚ Θοδωρής Λώλος-ΛΕΤΡΙΝΑ FM:«Θέλουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες και στην κοινωνία»
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- 15 Δεκεμβρίου, 2022
- 33
- 1 minute read
O Θοδωρής Λώλος, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο ,στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ και τις πολιτικές εξελίξεις, για το πρόγραμμα του κόμματος και φυσικά για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.
Ο κ Λώλος τονίζει ότι η κα Καϊλή είχε πάρει αποστάσεις από το κόμμα με μία σειρά από πρωτοβουλίες της, ενώ επεξηγεί τον χρόνο της διαγραφής της και την σχέση που είχε με τη Νέα Δημοκρατία.
Ακόμα το μέλος της κεντρικής επιτροπής κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο μείζον θέμα των υποκλοπών και ζητάει “να βγουν όλα στο φως”.
Ενώ τέλος επεκτείνετε στους στόχους του ΠΑΣΟΚ που είναι “να έρθει πιο κοντά στην κοινωνία και στους πολίτες” και η δημιουργία Προοδευτικής Κυβέρνησης.