ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ:ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Από τον Μάρτιο του 2020 το εμπόριο έχει σηκώσει στις πλάτες του όλο το βάρος της πανδημικής κρίσης και έχει υποστεί αδιαμφισβήτητα τις μεγαλύτερες συνέπειες από όλους τους κλάδους.

Τώρα για ακόμα μία φορά εν μέσω ενδιάμεσων εκπτώσεων και εν αναμονή της εορταστικής περιόδου  ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέα περιοριστικά μέτρα και καλούμαστε ξανά να περπατήσουμε σε τεντωμένο σχοινί, με τον κίνδυνο αυτή τη φορά η πτώση να οδηγήσει στο κλείσιμο πολλών μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Η απαίτηση να αναλάβουμε εμείς και οι εργαζόμενοί μας, τον άβολο ρόλο του ελεγκτή για την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του rapid test για τους μη εμβολιασμένους πελάτες, προκειμένου να εισέλθουν στο κατάστημα, είναι πρακτικά ανεφάρμοστη.                                                                                                               Επιπλέον θα αποτελέσει παράγοντα μείωσης της αγοραστικής κίνησης και ειδικά σε μία περίοδο που όλοι μας περιμένουμε να δουλέψουμε και να αυξήσουμε τους τζίρους των επιχειρήσεων μας, σαν μία ύστατη προσπάθεια να αναπληρώσουμε όσα χάσαμε το προηγούμενο διάστημα.

 Η αδικία και η στοχοποίηση εις βάρος του ελληνικού εμπορίου, πρέπει να σταματήσει εδώ, καθώς για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι δύο κατευθύνσεων και δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό και η στάση της αντιπολίτευσης κρίνεται απαράδεκτη γιατί καταθέτει τροπολογία να ισχύσουν τα μέτρα στις εκκλησίες αλλά όχι στις πολυεθνικές και στις υπεραγορές.

 

Ενώ στο εμπόριο εξαντλούνται όλα τα όρια της αυστηρότητάς, δεν ισχύει το ίδιο και για τα super markets, που αναμφισβήτητα η συγκέντρωση κόσμου είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Να γίνει κατανοητό σε όλους και ιδιαίτερα στους βουλευτές κυβερνητικούς και μη , ότι οι αντιδράσεις κατά τους θα είναι σφοδρές.

Αν δεν είναι ικανοί να παραιτηθούν και να γυρίσουν στα νοικοκυριά τους.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και λόγια συμπόνιας. Στο εξής να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους.

 

 

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΜΕΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

– Εμπορικός Σύλλογος Πύργου 

– Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών 

– Εμπορικός Σύλλογος Γαστούνης 

– Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας 

– Εμπορικός Σύλλογος Βαρθολομιού 

– Εμπορικός Σύλλογος Κυλλήνης 

– Εμπορικός Σύλλογος Τραγανού

– Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας

– Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων 

– Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως

– Σύνδεσμος Υδραυλικών Ηλείας

Related post

Λυμπέρης: Αναλυτικά Συμπεράσματα  της παράταξης “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο

Λυμπέρης: Αναλυτικά Συμπεράσματα της παράταξης “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” στο ετήσιο…

  Το συνέδριο του Βόλου χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή των αυτοδιοικητικών συνέδρων οι οποίοι με μεγάλο αίσθημα της ευθύνης απέναντι…
Δήμος Πύργου: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για σημαντικά έργα στις T.K. Αγίου Γεωργίου, Αγίας Άννας και Μουζακίου

Δήμος Πύργου: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για σημαντικά έργα στις…

Ακόμη δύο νέα έργα έρχονται να προστεθούν στις πολλές και μεγάλες εργολαβίες που εκτελούνται αυτό το διάστημα από τον Δήμο Πύργου.…
“Όλοι ίσοι στη ζωή” «φώναξαν» οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία του Πύργου!

“Όλοι ίσοι στη ζωή” «φώναξαν» οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ,…

Μαθήματα ζωής και αγάπης πρόσφεραν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου, αλλά και οι μαθητές των σχολείων του Πύργου που συμμετείχαν στον εορτασμό…