Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υπέγραψε σύμβαση για έργα σε Μυρτιά, Λαμπέτι και Αμπελώνα

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υπέγραψε σύμβαση για έργα σε Μυρτιά, Λαμπέτι και Αμπελώνα

Χρόνια προβλήματα στις τοπικές κοινότητες Μυρτιά και Αμπελώνα καθώς και στο Λαμπέτι, παίρνουν το δρόμο προς την οριστική τους λύση μετά την υπογραφή της σύμβασης για «τεχνικά έργα στην Δ.Ε. Πύργου», συνολικού προυπολογισμού 74.000 ευρώ.

Τη σύμβαση υπέγραψε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τετάρτης 21/12 ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Ηλειακή Τεχνική» Νίκο Πλιάγκο, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου.

– Στην Μυρτιά τα τεχνικά έργα που θα πραγματοποιηθούν αφορούν στην κατασκευή κλειστού αγωγού απορροής ομβρίων υδάτων, εντός του οικισμού (πλησίον του νεκροταφείου) καθώς και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης πρανών γέφυρας, στη θέση «Ψαθόλακα».

– Στον Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί διευθέτηση απορροής ομβρίων υδάτων στη θέση «Αχλαδούλα», καθώς και δύο τοίχοι αντιστήριξης πρανών πλησίων της ιδίας θέσης.

– Στο Λαμπέτι οι εργασίες αφορούν μόνωση διαδρόμου από κυβόλιθο. Πρόκειται για αποκατάσταση πλακόστρωσης επί της κεντρικής πλατείας Λαμπετίου, συνέπεια της οποίας είναι η πρόκληση φθορών από υγρασία σε παρακείμενη οικία.

Οι εργασίες και στις τρεις κοινότητες αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές.

Related post

Στις 15 Απριλίου στο Επιμελητήριο η διευρυμένη διοικητική επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Στις 15 Απριλίου στο Επιμελητήριο η διευρυμένη διοικητική επιτροπή…

Την ανάδειξη της σπουδαιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο των δυνατοτήτων προβολής του τόπου μέσα απ’ τη διαδικασία της αφής της ολυμπιακής φλόγας,…
ΣΤΗΝ Α.Δ.ΗΛΕΙΑΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗΝ Α.Δ.ΗΛΕΙΑΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ενίσχυση της ΔΑ Ηλείας Δημιουργία γραφείου ενδοοικογενειακής βίας   Της Κατερίνας Πολυδώρου  Επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής στη Διεύθυνση Αστυνομίας…
Πύργος: Συνεχίζουν με ολοκαυτώματα τη βεντέτα τους οι ΡΟΜΑ και μετά την Προφυλάκιση των δύο αδερφών

Πύργος: Συνεχίζουν με ολοκαυτώματα τη βεντέτα τους οι ΡΟΜΑ…

Της Κατερίνας Πολυδώρου   Μία βεντέτα δύο οικογενειών φαίνεται πως έχει αρχίσει να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αιχμή του δόρατος το…