Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υπέγραψε σύμβαση για έργα σε Μυρτιά, Λαμπέτι και Αμπελώνα

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υπέγραψε σύμβαση για έργα σε Μυρτιά, Λαμπέτι και Αμπελώνα

Χρόνια προβλήματα στις τοπικές κοινότητες Μυρτιά και Αμπελώνα καθώς και στο Λαμπέτι, παίρνουν το δρόμο προς την οριστική τους λύση μετά την υπογραφή της σύμβασης για «τεχνικά έργα στην Δ.Ε. Πύργου», συνολικού προυπολογισμού 74.000 ευρώ.

Τη σύμβαση υπέγραψε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τετάρτης 21/12 ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Ηλειακή Τεχνική» Νίκο Πλιάγκο, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου.

– Στην Μυρτιά τα τεχνικά έργα που θα πραγματοποιηθούν αφορούν στην κατασκευή κλειστού αγωγού απορροής ομβρίων υδάτων, εντός του οικισμού (πλησίον του νεκροταφείου) καθώς και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης πρανών γέφυρας, στη θέση «Ψαθόλακα».

– Στον Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί διευθέτηση απορροής ομβρίων υδάτων στη θέση «Αχλαδούλα», καθώς και δύο τοίχοι αντιστήριξης πρανών πλησίων της ιδίας θέσης.

– Στο Λαμπέτι οι εργασίες αφορούν μόνωση διαδρόμου από κυβόλιθο. Πρόκειται για αποκατάσταση πλακόστρωσης επί της κεντρικής πλατείας Λαμπετίου, συνέπεια της οποίας είναι η πρόκληση φθορών από υγρασία σε παρακείμενη οικία.

Οι εργασίες και στις τρεις κοινότητες αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…