Ο προγνώστης καιρού Θοδωρής Κονδύλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook μας ενημερώνει για τον καιρό και τη θερμοκρασία των ημερών που διανύουμε και αυτών που “έρχονται”.
Η ανάρτησή του:
Σήμερα Τετάρτη 3/7 μπόρες, βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Την Πέμπτη 4/7 θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά βάση στην Ανατολική χώρα με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα, δυνητικά ικανά για ξαφνικές τοπικές πλημμύρες.
Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση και δεν θα ξεπεράσει την Πέμπτη τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Ηλεία τα όποια φαινόμενα (μπόρες/σποραδικές καταιγίδες) θα εντοπίζονται την Πέμπτη στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και κυρίως ορεινά.
Στην Αττική τα φαινόμενα αναμένονται τις θερμές ώρες σήμερα Τετάρτη με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Την Πέμπτη θα γενικευτούν και θα ενταθούν με κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια ισχυρά φαινόμενα.
Επιστροφή στο καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο με το κλασικό μελτέμι στο Αιγαίο και σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας στα Δυτικά και Βόρεια στους ~37c.

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική εκτίμηση και μόνο. Να ακολουθείτε τις οδηγίες και επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων Αρχών.