Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης μιλά στον ΛΕΤΡΙΝΑ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 6 Οκτωβρίου, 2021
- 104
- 1 minute read
Με συνέντευξή του στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ, καλεσμένος του δημοσιογράφου Γιώργου Μαρκόπουλου στην ενημερωτική εκπομπή ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ο υποψήφιος πρόεδρος Χάρης Καστανίδης, μίλα για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, για τους πολιτικούς στόχους που θέτει, αλλά και που θέλει να κατευθύνει το κόμμα.
Ξεκαθαρίζει ότι δεν κατεβαίνει ως αντίπαλος κανενός ενώ διευκρινίζει ότι η υποψηφιότητα του σχετίζεται μόνο με την ιδεολογία του.
Σαφώς εναντιώνεται στην συντριπτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και καυτηριάζει την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ όταν αυτός ήταν αντιπολίτευση.
Ακόμα τονίζει ότι «Από το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει ακόμα και τα αρνητικά ως δίδαγμα», ενώ δεν αποφεύγει να καταδικάσει την συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία.
Τέλος ως στόχο που θέτει την ιστορική αποκατάσταση της πραγματικής ιστορίας που οδήγησε στο 2010 και όχι μόνο.
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη εδώ:
