Ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος για τον χαμό του εκπαιδευτικού Θέμη Μπατουδάκη στον ΛΕΤΡΙΝΑ: “Το σπουδαίο πολιτιστικό έργο που είχε προσφέρει ο Θέμης Μπατουδάκης θα παραμείνει ζωντανό και ανεξίτηλο σε όλη την Ηλεία “
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 3 Αυγούστου, 2021
- 99
- 1 minute read
“Από δω και πέρα θα μαθαίνει χορό σε όσους δεν ξέρουν, στον Παράδεισο” λέει ο αγιογράφος Χρήστος Θεοδωρόπουλος, μιλώντας για το Θέμη Μπατουδάκη που “έφυγε” στα 52 του χρόνια για να περάσει τις όχθες του Αχέροντα.
Ο κ. Θεοδωρόπουλος με συγκίνηση μιλά για την προσφορά, αυτού του άοκνου εργάτη, στον αθλητισμό, στο χορό, στη νεολαία του Γουμέρου από την δεκαετία του 1990 και μετά. Τέλος τονίζει ότι “το σπουδαίο πολιτιστικό έργο που είχε προσφέρει ο Θέμης Μπατουδάκης θα παραμείνει ζωντανό και ανεξίτηλο σε όλη την Ηλεία “.
