Παύλος Αθανασόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η Εύα Καϊλή ήταν τυπικά πια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ»

Παύλος Αθανασόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η Εύα Καϊλή ήταν τυπικά πια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ»

Ο ΠαύλοςΑθανασόπουλος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ, για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, μετά τη σύλληψη από τις βελγικές αρχές, της ευρωβουλευτού του κόμματος Εύας Καϊλή.

Ο νομικός Παύλος Αθανασόπουλος τονίζει, ευθύς αρχής ότι τον τελευταίο καιρό “ήταν τυπικά και ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ” και αναφέρει συγκεκριμένες πράξεις, που είχε προβεί σε αντίθεση με την επίσημη θέση του κόμματος. “Ήταν υπό μεταγραφή στην Ν.Δ, ώστε να κατέλθει υποψήφια στον Δήμο Θεσσαλονίκης”. λέει ο κ. Αθανασόπουλος, ενώ για την όλη της πολιτική συμπεριφορά. “Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε δηλώσει ότι “δεν θα ειναι ξανά υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές”.

Τέλος, ο Παύλος Αθανασόπουλος αναφέρεται στις τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από το θέμα των υποκλοπών και συγκεκριμένα του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, λέγοντας ότι “επιβεβαιώθηκε ότι την παρακολουθούσε η ΕΥΠ”.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…