
Παύλος Αθανασόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η Εύα Καϊλή ήταν τυπικά πια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ»
- First ArticleΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- 12 Δεκεμβρίου, 2022
- 153
- 1 minute read
Ο ΠαύλοςΑθανασόπουλος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ, για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, μετά τη σύλληψη από τις βελγικές αρχές, της ευρωβουλευτού του κόμματος Εύας Καϊλή.
Ο νομικός Παύλος Αθανασόπουλος τονίζει, ευθύς αρχής ότι τον τελευταίο καιρό “ήταν τυπικά και ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ” και αναφέρει συγκεκριμένες πράξεις, που είχε προβεί σε αντίθεση με την επίσημη θέση του κόμματος. “Ήταν υπό μεταγραφή στην Ν.Δ, ώστε να κατέλθει υποψήφια στον Δήμο Θεσσαλονίκης”. λέει ο κ. Αθανασόπουλος, ενώ για την όλη της πολιτική συμπεριφορά. “Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε δηλώσει ότι “δεν θα ειναι ξανά υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές”.
Τέλος, ο Παύλος Αθανασόπουλος αναφέρεται στις τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από το θέμα των υποκλοπών και συγκεκριμένα του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, λέγοντας ότι “επιβεβαιώθηκε ότι την παρακολουθούσε η ΕΥΠ”.