Σπύρος Μπλάθρας: Συζητάμε για συγχώνευση Θύελλας Πύργου και Πανηλειακού
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- 28 Μαΐου, 2024
- 114
- 1 minute read
Την αποκάλυψη ότι ξεκίνησαν σε καλό κλίμα οι συζητήσεις με τον Πανηλειακό για συγχώνευση, έκανε ο αντιπρόεδρος της Θύελλας Πύργου Σπύρος Μπλάθρας.
Ο κ. Μπλάθρας τόνισε ότι μίλησε με τον επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη και ότι υπάρχει κοινό όραμα, ίδιες σκέψεις και θέληση για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας στον Πύργο που θα επιστρέψει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες.
Ο αντιπρόεδρος της Θύελλας τόνισε ότι από την πλευρά του έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν, έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφές με στόχο η Θύελλα Pyrgos FC, όπως θα μετονομαστεί ο σύλλογος της Θύελλας Πύργου, να καταφέρει του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Το πλάνο είναι τετραετές με στόχο την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και αυτό το πλάνο είναι έτοιμοι να το στηρίξουν και να το υλοποιήσουν επιχειρηματίες από την Αμερική (Ελληνοαμερικανοί αλλά και Αμερικανοί) που ήδη έχουν αναλάβει την Θύελλα Πύργου.
Ήδη, για τα πλάνα του συλλόγου έχει ενημερωθεί η δημοτική Αρχή Πύργου, από την οποία, οι άνθρωποι του συλλόγου, έχουν ζητήσει να χρησιμοποιήσουν το δημοτικό στάδιο ως έδρα, αλλά και τις εγκαταστάσεις της Συντριάδας ως προπονητικό κέντρο.
Μάλιστα έχουν ενημερώσει ότι η νέα διοίκηση της Θύελλας είναι έτοιμη να αναλάβει εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων τόσο στο δημοτικό στάδιο όσο και στην Συντριάδα.
