Στέλλα Αναστασίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Μονιμοποιήσεις και αυξήσεις μισθών»

Στέλλα Αναστασίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Μονιμοποιήσεις και αυξήσεις μισθών»

Η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ  Ηλείας  Στέλλα Αναστασίου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ, με αφορμή την απεργία της 15ης Δεκεμβρίου, που έχουν εξαγγείλει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ.

Η κα Αναστασίου αρχικά αναφέρεται στα αιτήματα και στις κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για την μονιμοποίηση των αδιορίστων εκπαιδευτικών, που όπως χαρακτηριστικά είπε “Το ΥΠΑΙΘ τους κρατάει σε ομηρία”, επικρίνοντας το υπουργείο για την κατηγοριοποίηση των σχολείων, μέσω της αξιολόγησης, ενώ στη συνέχεια επικεντρώνεται στα γενικότερα αιτήματα του κλάδου που θέτει η αυριανή κινητοποίηση.

“Οι αυξήσεις στους μισθούς και η επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού, που εδώ και 12 χρόνια μας έχουν περικοπεί”, λέει η κα Αναστασίου, “ως πρώτο από τα αιτήματα που θέτει ο εκπαιδευτικός κλάδος, γι’αυτό και η αυριανή πορεία θα καταλήξει έξω από το Υπουργείο Οικονομικών”.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…