Χρήστος Γαρύφαλλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Ζητάμε να διαφυλαχθεί η νομιμότητα και ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας”
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- 24 Ιουνίου, 2022
- 122
- 1 minute read
Επιστολή προς τον δήμαρχο Πύργου απέστειλε ο σύλλογος εργαζομένων στο δήμο όπου αναφέρεται σε “καταγγελίες πολλών συναδέλφων και μελών του σχετικά με πάρα πολλές μετακινήσεις προσωπικού “.
Για το θέμα αυτό μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφώνου ΛΕΤΡΙΝΑ FM, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων δήμων Πύργου- Αρχαίας Ολυμπίας- Ζαχάρως, Χρήστος Γαρύφαλλος, ο οποίος αναφέρεται “σε 37- 40 μετακινήσεις με απόφαση δημάρχου”, ενώ τονίζει “τις δυσλειτουργίες που επιφέρουν αυτές”.
Τέλος, ο κ. Γαρύφαλλος κάνει λόγο για “την υποστελέχωση των υπηρεσιών” και για μία ακόμα φορά επισημαίνει ότι “ζητάμε να “διαφυλαχθεί” η νομιμότητα και το ήρεμο κλίμα, που έχουν “διαταραχθεί” τα τελευταία τρία χρόνια”.”
