Χριστουγεννιάτικος ρυθμός στα Κρέστενα

Χριστουγεννιάτικος ρυθμός στα Κρέστενα

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινείται ήδη ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς ξεκίνησε ο εορταστικός στολισμός στην Κρέστενα, στις έδρες των Δ.Ε. Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας, καθώς και σε όλα τα χωριά του δήμου.

 

Στόχος του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, είναι φέτος, ο όσο το δυνατόν πιο όμορφος εορτασμός των εορτών των Χριστουγέννων, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους ετεροδημότες, που θα επισκεφτούν το επόμενο χρονικό διάστημα τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Στολισμοί παντού

Προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται στολισμός με έλατα, καθώς και άλλες επίκαιρες κατασκευές, σε Κρέστενα, Ανδρίτσαινα, Καλλιθέα, Μακρίσια και Καλλίκωμο, που είναι οι μεγαλύτερες περιοχές του δήμου, ενώ και για τις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες, υπάρχει μέριμνα για χριστουγεννιάτικα δέντρα και εορταστικό διάκοσμο.

Εντυπωσιακή όψη εξάλλου στην κεντρική πλατεία Κρεστένων, προσδίδει ο στολισμός του δέντρου (ελάτου), στη βάση του οποίου έχει τοποθετηθεί η φάτνη που συμβολίζει τη γέννηση του Χριστού.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…