50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στον Πύργο
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
- 27 Αυγούστου, 2024
- 144
- 2 minutes read
Το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη πολιτικό λόγο, μουσική και ψυχαγωγία στο Πάρκο Ξυστρή.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:30 με πολιτικές ομιλίες από τον Δημήτρη Μπιργαλιά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και τον Χρήστο Γιάνναρο, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΕ Ηλείας.
Μετά τις ομιλίες, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με μια μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί», που υπόσχεται να προσφέρει δυναμικές ερμηνείες και ατμόσφαιρα γιορτής. Η βραδιά θα κλείσει με ένα λαϊκό γλέντι, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χορέψουν
Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή», έκθεση και παιδότοπος, προσφέροντας επιπλέον δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

