Μια σειρά από δράσεις για τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 6 Μαρτίου, 2024
- 820
- 1 minute read
Πολλές και ενδιαφέρουσες οι δράσεις που έχει οργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου με πρώτη και καλύτερη την μεγάλη γιορτή των καταστημάτων της ηλειακής πρωτεύουσας της “χαρούμενης ημέρα”, δράσης διαχρονικής που θα κάνει την ημέρα μας λίγο πιο όμορφη με τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων καθ’όλη τη διάρκεια της Παρασκευής 8 Μαρτίου, αλλά και με τη μουσική που θα ακούγεται και θα παίζει σε πολλά σημεία της πόλης , φέρνοντας μια νότα ανεμελιάς και κάνοντάς την “happy day”!
της Κατερίνας Πολυδώρου
Τη σκυτάλη στο σερί των ενεργειών παίρνει την αμέσως επόμενη ημέρα, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του δραστήριου συλλόγου, Ηλία Ξανθούλη στο olympianews.gr , η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε συνδυασμό με τον αποκριάτικο χορό που έχουν ετοιμάσει τα μέλη του για την ίδια την οικογένειά του και τους φίλους του, απευθύνοντας κάλεσμα για το ερχόμενο Σάββατο στο εστιατόριο “Αίγλη”! Καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και περίσσιο κέφι, για να γίνουν μικροί και μεγάλοι, έμποροι και καταναλωτές μια μεγάλη παρέα… (Η τιμή εισιτηρίου ανά άτομο είναι 18€ συμπεριλαμβανομένου και του φαγητού).
Δύο ημέρες μετά, Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18:00 (στο 4ο όροφο του επιμελητηρίου) ο εμπορικός σύλλογος παρουσιάζει τα αποτελέσματα Έρευνας για τα Προβλήματα και τις Προκλήσεις στην αγορά του Δήμου Πύργου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου «Ερμής» καλεί αρχές, φορείς και επαγγελματίες της περιοχής να παραβρεθούν. Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Γιώργος Καρανίκας. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως 14 Δεκεμβρίου 2023 από στελέχη της εταιρείας «Metrisis» σε δείγμα 203 ερωτηματολογίων και αναλύει σφαιρικά τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά του Δήμου Πύργου. Στόχος της ήταν να αναδειχτούν τα ζητήματα που επηρεάζουν την τοπική οικονομία, την κοινωνική δομή και τη γενικότερη ποιότητα ζωής στην περιοχή και κύριοι άξονες του ερωτηματολογίου ήταν η διερεύνηση των προβλημάτων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στο Δήμο Πύργου.
Είστε όλοι καλεσμένοι!
