Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες – Απολογείται στις 27 Απριλίου
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 7 Απριλίου, 2026
- 21
- 1 minute read
Στο δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας οδηγήθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (07/04) το πρωί, η Ειρήνη Μουρτζούκου.
Η 26χρονη κατηγορείται για τους φόνους τεσσάρων παιδιών, μεταξύ αυτών και του μικρού Παναγιωτάκη, το καλοκαίρι του 2024, υπόθεση για την οποία βρέθηκε σήμερα στην Ηλεία.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 27 Απριλίου από την ανακρίτρια της Αμαλιάδας.
Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες
Η ίδια παραμένει προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού και μέσω του δικηγόρου της επανέλαβε σήμερα την αθωότητά της, ενώ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τέταρτη ποινική δίωξη που αντιμετωπίζει η 26χρονη και αναμένεται στις 27 Απριλίου η απολογία της.
Υπενθυμίζεται ότι το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι ο θάνατος του μικρού παιδιού προήλθε από ασφυξία και έτσι ακολούθησε η ποινική δίωξη.
Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατο του Παναγιώτη, από τον περασμένο Φεβρουάριο, σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη.
