Μαγνητίζει τα βλέμματα το παγοδρόμιο στην Αμαλιάδα!

Μαγνητίζει τα βλέμματα το παγοδρόμιο στην Αμαλιάδα!

“Μαγικά” είναι η λέξη που περιγράφει απόλυτα τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη της Αμαλιάδας, όπου ο δήμος Ήλιδας φρόντισε να κάνει κάτι διαφορετικό για τα μικρά αλλά… και για τα μεγάλα παιδιά, που θέλουν να απολαύσουν το κλίμα των εορτών στροβιλιζόμενοι πάνω στον πάγο επιδιδόμενοι σε… γιορτινές φιγούρες!

Η καρδιά των Χριστουγέννων φέτος ‘χτυπά στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου, όπου έχει «αναδυθεί» μία εκπληκτική παγοπίστα με φυσικό πάγο, η οποία έχει μαγνητίσει τους επισκέπτες και κυρίως τα παιδιά που δεν κρύβουν την λαχτάρα και το χαμόγελό τους όταν βάζουν τα παγοπέδιλά τους και απολαμβάνουν το παιχνίδι με το παγοδρόμιο, η παγωνιά του οποίου έχει καταφέρει να ζεστάνει τις καρδιές τους.

 

Ξεχωριστές οι φετινές γιορτές

Την λειτουργία του παγοδρομίου είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, τόσο σε συνέντευξη Τύπου όσο και κατά την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Και μπορεί κάποιοι να ήταν δύσπιστοι, ο Δήμαρχος ωστόσο τους διέψευσε καθώς κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν και χάρισε κάτι μοναδικό όχι μόνο για τους δημότες του δήμου Ήλιδας και τους κατοίκους του νομού, αλλά και για όλους τους επισκέπτες οι οποίοι βρίσκονται μπροστά σε μία ευχάριστη έκπληξη και η βόλτα στην πόλη τους αποζημιώνει απόλυτα.

«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, μετά από πραγματικά δύο δύσκολα χρόνια που στερηθήκαμε πολλά, θελήσαμε φέτος να κάνουμε τα Χριστούγεννα διαφορετικά, κυρίως για τα μικρά παιδιά και το χαμόγελό τους είναι για εμάς το καλύτερο βραβείο. Θελήσαμε να προσφέρουμε κάτι μοναδικό και θεωρώ ότι το πετύχαμε με το φυσικό παγοδρόμιο, το οποίο μας αποζημιώνει για τα δύο χρόνια περιορισμών που ζήσαμε και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις έχουμε επιτύχει να κάνουμε ξεχωριστές τις φετινές γιορτές. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, όσο ομαλοποιείται η κατάσταση από υγειονομικής πλευράς, τόσο περισσότερα πράγματα ετοιμάζουμε για τον δήμο μας» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης, ο οποίος ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

 

Δωρεάν είσοδος

Το παγοδρόμιο λειτουργεί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η είσοδος είναι δωρεάν και απευθύνεται σε ηλικίες από 5 ετών έως… 105! Φυσικά τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες, ο εξοπλισμός διατίθεται δωρεάν, έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας και όσοι θέλουν να το απολαύσουν θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες για ασφαλείς βόλτες!

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία του παγοδρομίου ξεκίνησε στις 24 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023.

 

9

 

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…