Μαγνητίζει τα βλέμματα το παγοδρόμιο στην Αμαλιάδα!

Μαγνητίζει τα βλέμματα το παγοδρόμιο στην Αμαλιάδα!

“Μαγικά” είναι η λέξη που περιγράφει απόλυτα τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη της Αμαλιάδας, όπου ο δήμος Ήλιδας φρόντισε να κάνει κάτι διαφορετικό για τα μικρά αλλά… και για τα μεγάλα παιδιά, που θέλουν να απολαύσουν το κλίμα των εορτών στροβιλιζόμενοι πάνω στον πάγο επιδιδόμενοι σε… γιορτινές φιγούρες!

Η καρδιά των Χριστουγέννων φέτος ‘χτυπά στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου, όπου έχει «αναδυθεί» μία εκπληκτική παγοπίστα με φυσικό πάγο, η οποία έχει μαγνητίσει τους επισκέπτες και κυρίως τα παιδιά που δεν κρύβουν την λαχτάρα και το χαμόγελό τους όταν βάζουν τα παγοπέδιλά τους και απολαμβάνουν το παιχνίδι με το παγοδρόμιο, η παγωνιά του οποίου έχει καταφέρει να ζεστάνει τις καρδιές τους.

 

Ξεχωριστές οι φετινές γιορτές

Την λειτουργία του παγοδρομίου είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, τόσο σε συνέντευξη Τύπου όσο και κατά την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Και μπορεί κάποιοι να ήταν δύσπιστοι, ο Δήμαρχος ωστόσο τους διέψευσε καθώς κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν και χάρισε κάτι μοναδικό όχι μόνο για τους δημότες του δήμου Ήλιδας και τους κατοίκους του νομού, αλλά και για όλους τους επισκέπτες οι οποίοι βρίσκονται μπροστά σε μία ευχάριστη έκπληξη και η βόλτα στην πόλη τους αποζημιώνει απόλυτα.

«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, μετά από πραγματικά δύο δύσκολα χρόνια που στερηθήκαμε πολλά, θελήσαμε φέτος να κάνουμε τα Χριστούγεννα διαφορετικά, κυρίως για τα μικρά παιδιά και το χαμόγελό τους είναι για εμάς το καλύτερο βραβείο. Θελήσαμε να προσφέρουμε κάτι μοναδικό και θεωρώ ότι το πετύχαμε με το φυσικό παγοδρόμιο, το οποίο μας αποζημιώνει για τα δύο χρόνια περιορισμών που ζήσαμε και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις έχουμε επιτύχει να κάνουμε ξεχωριστές τις φετινές γιορτές. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, όσο ομαλοποιείται η κατάσταση από υγειονομικής πλευράς, τόσο περισσότερα πράγματα ετοιμάζουμε για τον δήμο μας» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης, ο οποίος ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

 

Δωρεάν είσοδος

Το παγοδρόμιο λειτουργεί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η είσοδος είναι δωρεάν και απευθύνεται σε ηλικίες από 5 ετών έως… 105! Φυσικά τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες, ο εξοπλισμός διατίθεται δωρεάν, έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας και όσοι θέλουν να το απολαύσουν θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες για ασφαλείς βόλτες!

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία του παγοδρομίου ξεκίνησε στις 24 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023.

 

9

 

Related post

Επίσκεψη Δημήτρη Νικολακόπουλου στο ΚΤΕΛ Ηλείας

Επίσκεψη Δημήτρη Νικολακόπουλου στο ΚΤΕΛ Ηλείας

Επίσκεψη στο ΚΤΕΛ Ηλείας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Νικολακόπουλος. Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Αριστοτέλη…
Πύργος: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών

Πύργος: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε…
Eκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας για τους ποινικούς κώδικες 2024

Eκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας για τους ποινικούς κώδικες…

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και άκρως επίκαιρη εκδήλωση διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 18.00 στο…