Αντωνακόπουλος: Με έγγραφα, καυστικές δηλώσεις και πάνω απ’ όλα νομιμότητα απάντησε στις καταγγελίες

Με  εγγράφα  και “καυστικές” δηλώσεις απάντησε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, στις αιχμές και καταγγελίες σε βάρος του, που υπήρξαν από τον επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Μπορούμε” κ. Στάθη Καννή, ο οποίος είχε μέσα από δημοσιεύματά του κριτικάρει  δημοσίως την πρακτική που ακολούθησε ο Δήμαρχος Πύργου για να κάνει τις διαπραγματεύσεις για ένα έργο συνολικής αξίας 1.400.000 ευρώ, οι οποίες απέφεραν μια έκπτωση μόλις 5%.

Ο κ. Καννής προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη για να ακυρώσει την όλη διαδικασία και τα κατάφερε και η όλη διαδικασία φαίνεται πως σκάλωσε,πράγμα που αναγκάζει τους αρμόδιους να κινήσουν τις διαδικασίες από την αρχή .

Ο κ. Αντωνακόπουλος παρουσίασε όλες τις διαδικασίες και τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε, για να αποδείξει πως έπραξε το νόμιμο και το καλό για τους πολίτες και την πόλη του Πύργου,απαντώντας έτσι στις καταγγελίες και τις λασπολογίες,όπως τις χαρακτήρισε και θέλοντας έτσι να φανεί στους παρευρισκόμενους η αναξιοπιστία του αντιπάλου του.

«Κάποιοι επιδίδονται  στην τακτική να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, με δικομανία και μια λυσσαλέα προσπάθεια να μην παραχθεί έργο στο δήμο Πύργου. Είναι γνώριμες συμπεριφορές από το παρελθόν, που τις έζησε η κοινωνία και τις πλήρωσε ο Πύργος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνακόπουλος.

Επιλέχθηκε , όπως είπε ο ίδιος, μια εταιρεία Κολοσσός εκτός της Ηλείας και της Πελοποννήσου, φέρνοντας ως παράδειγμα το μεγάλο έργο που της είχε ανατεθεί  στο λιμάνι του Πειραιά για λογαριασμό της COSCO αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ,λέγοντας επι λέξη: “Θα καταδεχόταν να ασχοληθεί με τα ψίχουλα του ενός εκατομμυρίου στον δήμο του Πύργου; Προς Θεού”

Σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο, η τακτική που ακολουθεί ο κ. Καννής με τις ενστάσεις, σαν σκοπό έχει να δυσκολέψει ή να ακυρώσει τις εργώδης προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για να πραγματοποιήσει έργα προόδου στον δήμο του Πύργου.

«Έχει επιλέξει την στασιμότητα της πόλης μας για να μην φανεί ότι κάποιος άλλος είναι ικανότερος και κάνει έργα» σχολίασε ο δήμαρχος. 

 

Ενώ τέλος, τόνισε πως λόγω της χρονοβόρας γραφειοκρατίας τα έργα πάνε για του χρόνου και σίγουρα με ακριβότερο αντίτιμο, με πολύ περισσότερα χρήματα και μέχρι τότε σίγουρα νέες ζημιές.

Related post

Κέφι, τραγούδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς στο 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Κέφι, τραγούδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς στο 29ο Καρναβάλι…

Παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης Ούτε η βροχή δε σταμάτησε το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων! Την…
Διάρρηξη και 10.000€ σε γνωστή ψησταριά στον Πύργο- Μια προσαγωγή στην Α.Δ. Ηλείας

Διάρρηξη και 10.000€ σε γνωστή ψησταριά στον Πύργο- Μια…

Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά γνωστή κεντρική ψησταριά στην Ηλειακή πρωτεύουσα… Η λεία του δεν ήταν τα “λαχταριστά” σουβλάκια, αλλά…
Πρωτιά για Α. Μαρούντα στις Εκλογές Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας

Πρωτιά για Α. Μαρούντα στις Εκλογές Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών…

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τα εν…