Αντωνακόπουλος: Προέχει η μικροπολιτική της υπεύθυνης συμπεριφοράς

Όλοι ενθυμούνται ότι η απ’ ευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου άρχισε επί των ημερών της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ του Δημοτικού Συμβουλίου για πολλές δεκαετίες. Για θυμηθείτε ποιοι ήταν Δήμαρχοι και Πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων της δεκαετίας του 2000 και του 2010 και ποιοι το 2019. Αυτοί που σήμερα ομιλούν για ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ. Και σε αυτό το θέμα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΨΕΥΔΟΣ.

– Επειδή λοιπόν τους έχει ξεπεράσει η εποχή, η τεχνολογία, η τεχνογνωσία και το νέο κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τις χρήσεις τους.

-Επειδή δεν επιμορφώνονται 

-Επειδή δεν αλλάζουν και παραμένουν παλαιοκομματικοί, μικροπολιτικοί, υποκριτές καθώς  και οριστικά μέρος του θλιβερού παρελθόντος.

Ας διαβάσουν τι σημαίνει GDPR, τι σημαίνει DPO  δηλαδή διαδικασία διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και Υπεύθυνος Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων. 

Ας ρωτήσουν στη γραμματεία οποιουδήποτε Περιφερειακού Συμβουλίου της χώρας γιατί δεν μεταδίδουν απ’ ευθείας (live streaming) τις συνεδριάσεις. 

Ας ρωτήσουν κάποια γραμματεία της συντριπτικής πλειοψηφίας σε Δήμους της χώρας γιατί δεν μεταδίδουν «ζωντανά» τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. 

Οι συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης λαμβάνουν εικόνα από ιδιωτικούς προσωπικούς χώρους, εμπίπτουν στις αυστηρές εγκρίσεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

Απαιτούνται ειδικές προϋποθέσεις, έγκρισης μελέτης και ορισμό υπευθύνου.

Μήπως τελικά κάποιοι εποίησαν την ανάγκη φιλοτιμία και υποκριτικά φερόμενοι απέφυγαν την συμμετοχή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου;

Αγνόησαν το σημαντικό θέμα της ημερήσιας διάταξης για τη στέγαση των βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης. Έτσι αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των πολιτών; Δυστυχώς γι’ αυτούς και αυτό το πρόβλημα θα λυθεί. Είναι γνωστή πλέον η μόνιμη υπονομευτική συμπεριφορά τους. Όμως λαγός τη φτέρη κούναγε, κακό της κεφαλής του. 

Θα τελειώσει η καραντίνα και τότε σε απ’ ευθείας μεταδόσεις οι κατήγοροι θα ακούσουν τις βαριές κατηγορίες της ελληνικής δικαιοσύνης που τους αφορούν. Μαζί βέβαια θα τις ακούσουν και οι πολίτες του Δήμου. Ενώ η σιωπή  είναι χρυσός σε τέτοιες περιπτώσεις η ελαφρότητα της πολιτικής τους σκέψης τους φέρνει στην επιφάνεια λόγω της εύκολης άνωσης που έχει το μικρό ειδικό πολιτικό βάρος τους.

Related post

Κέφι, τραγούδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς στο 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Κέφι, τραγούδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς στο 29ο Καρναβάλι…

Παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης Ούτε η βροχή δε σταμάτησε το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων! Την…
Διάρρηξη και 10.000€ σε γνωστή ψησταριά στον Πύργο- Μια προσαγωγή στην Α.Δ. Ηλείας

Διάρρηξη και 10.000€ σε γνωστή ψησταριά στον Πύργο- Μια…

Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά γνωστή κεντρική ψησταριά στην Ηλειακή πρωτεύουσα… Η λεία του δεν ήταν τα “λαχταριστά” σουβλάκια, αλλά…
Πρωτιά για Α. Μαρούντα στις Εκλογές Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας

Πρωτιά για Α. Μαρούντα στις Εκλογές Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών…

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τα εν…