Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Το ειδικό πολιτιστικό βάρος της Ολυμπίας αρωγός και για την διπλωματία”

Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Το ειδικό πολιτιστικό βάρος της Ολυμπίας αρωγός και για την διπλωματία”

Με αφορμή την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της ΟΗΕ Αντόνιο Γκουντέρες στην Αρχαία Ολυμπία και την συνάντηση που είχε μαζί του, μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ FM , ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Ο Δήμαρχος αναφέρεται στην πρότασή του για την διεξαγωγή, ανα 2 τουλάχιστον χρόνων, ενός μεγάλου παγκόσμιου συνεδρίου σε συνδυασμό με την αφή της ολυμπιακής φλόγας, αλλά και «στον ρόλο που μπορεί να παίξει η Ολυμπία στην πολιτιστική διπλωματία μέσω της εκεχειρίας».

Related post

Σε μεγάλα κέφια το θέατρο Φλόκα: Η μια και μοναδική συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου στην Αρχαία Ολυμπία

Σε μεγάλα κέφια το θέατρο Φλόκα: Η μια και…

Η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική και καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς έδωσε μια μοναδική συναυλία στο κατάμεστο  θέατρο…
Πρόεδρος ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού Παναγιώτης Παρασκευόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Τα πήγαμε καλά το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε δυναμικά για το χειμώνα”

Πρόεδρος ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού Παναγιώτης Παρασκευόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Τα…

Με το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου και το άνοιγμα της χειμερινής, ο πρόεδρος του του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού μιλά στον Γιώργο Μαρκόπουλο,…
Πρόεδρος Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος» Μιχάλης Ροδόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Είμαστε ΑΔΕΡΦΙΑ»

Πρόεδρος Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος» Μιχάλης Ροδόπουλος στον…

Ο Πρόεδρος του Ελληνοουκρανικού Συνδέσμου “ο Φάρος” Μιχάλης Ροδόπουλος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο για την φιλοξενία των παιδιών και των γυναικών…