ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αντπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού: Στηρίζουμε τα γυμναστήριά μας και το σημαντικό έργο που προσφέρουν στους συμπολίτες μας

Αντπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στηρίζουμε τα γυμναστήριά μας και το σημαντικό έργο που προσφέρουν στους συμπολίτες μας

Οφείλουμε να σταθούμε κοντά τους και μαζί

να διεκδικήσουμε πολλά «ανοικτά» αιτήματά τους

Το άνοιγμα των γυμναστηρίων έστω και με τις σημερινές αυστηρές προϋποθέσεις έρχεται να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και την δυνατότητα στους πολίτες να αθληθούν και πάλι ή να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ευεξίας και άσκησης, που ως γνωστόν προσφέρει τα μέγιστα στην υγεία που είναι τόσο πολύτιμη αλλά και εύθραυστη στις μέρες μας, λόγω της νέας πραγματικότητας.

Δίνει όμως μετά από πολύ καιρό και την δυνατότητα στους γυμναστές μας αλλά και όσους εργάζονται σε αυτούς τους χώρους να επαναδραστηριοποιηθούν και να επιστρέψουν σε μια μορφή κανονικότητας και φυσικά σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν προσφέροντας από την πλευρά τους και στον τομέα τους σημαντικό έργο.

Τα παραπάνω τόνισε χθες σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πολυαναμενόμενη επανεκκίνηση της συγκεκριμένης κατηγορίας χώρων συνάθροισης, μετά από την τόση μεγάλη καθυστέρηση, που με την επαναλειτουργία τους δίνουν ζωή και δράση στην τοπική κοινωνία που λόγω πανδημίας, στερήθηκε.

«Οι πλέον μακροχρόνια και βαθύτερα πληγείσες επιχείρησεις» 

Ο κ. Νικολακόπουλος επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη επανεκκίνηση είναι ιδιαίτερης σημασίας γιατί αποτελεί ανάσα σε έναν από τους κλάδους που έχει πληγεί σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό από την πανδημία του κορωνοϊού καθώς παρέμεινε ανενεργός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και το μεγαλύτερο από κάθε άλλη επαγγελματική κατηγορία.

Γνωρίζοντας και ο ίδιος από πρώτο χέρι, τις συνθήκες που επικρατούν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλη αυτή την περίοδο οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων μας καθώς και οι εργαζόμενοι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τόνισε την ανάγκη για την στήριξή τους και μετά το άνοιγμα των γυμναστηρίων καθώς έχουν υποστεί σοβαρή οικονομική ζημία που θα χρειαστεί χρόνος για να ανακάμψουν. Τα έξοδα λειτουργίας τους και συντήρησης του εξοπλισμού τους είναι τεράστια αναλογιζόμενοι και το γεγονός ότι αρκετοί επαγγελματίες στην Ηλεία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανανεώνουν διαρκώς το υλικό τους με νέο εξοπλισμό ακολουθώντας τον παλμό της εποχής που επιτάσσει νέες τεχνολογίες με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Μην ξεχνάμε είπε ο αντιπεριφερειάρχης ότι η έναρξη της πανδημίας σε πολλές περιπτώσεις βρήκε τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων χώρων με ανοικτές οικονομικές υποχρεώσεις που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν στην συνέχεια, μετά το πολύμηνο κλείσιμο των Επιχειρήσεων τους.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος εξέφρασε επιπροσθέτως την συμπαράστασή του και τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος και ο ίδιος προσωπικά θα είναι κοντά τους με σκοπό την κατά το δυνατόν καλύτερη συνεργασία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Ο ίδιος μίλησε και για την πρόθεσή του τις επόμενες μέρες να πραγματοποιήσει μια συνάντηση στο πλαίσιο της οποίας θα τεθούν όλα τα ζητήματα των γυμναστηρίων υπό εξέταση για κοινή προσπάθεια επίλυσης τους από την Περιφέρεια μαζί με τους εκπροσώπους του κλάδου.

Related post

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα Ιλαράς σε παιδιά, πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός σε παιδιά Ρομά την Τετάρτη 27/3/2024 στους καταυλισμούς του Δήμου Ανδραβίδας-…
Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Λογαριασμοί ρεύματος: Νέοι κανόνες για τους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμα χρέη – πότε κόβουν το ρεύμα οι πάροχοι. Αυστηρότερο πλαίσιο για τον λεγόμενο «ενεργειακό…
Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά…

Βέλη από τους συνυπογράφοντες την πρόταση δυσπιστίας και για την πρόταση Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές Εσωτερικές αντιστάσεις, προσωπικές στρατηγικές…