Ηλεία: «Ο φονιάς το 68χρονου στην Εφύρα έκανε μάλλον το μοιραίο λάθος…»

Ηλεία: «Ο φονιάς το 68χρονου στην Εφύρα έκανε μάλλον το μοιραίο λάθος…»

«Ένας από τους πολλούς που εξετάσθηκαν μάλλον υπέπεσε στο μοιραίο λάθος και σύντομα το αστυνομικό θρίλερ της δολοφονίας του 68χρονου επιχειρηματία στην Εφύρα της Ηλείας θα λάβει τέλος», όπως τόνισε αξιόπιστη αστυνομική πηγή, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τη διαλεύκανση της ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, ένα άτομο προσπάθησε να παραπλανήσει την ΕΛ.ΑΣ. και πλέον ο ρόλος του στην υπόθεση εξετάζεται σχολαστικά.

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Αστυνομικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μεσάνυχτα της Δευτέρα νεκρός εντοπίστηκε ένας 68χρονος άνδρας, μέσα στο χώρο της επιχείρησής του, στην Εφύρα Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον X.A. εντόπισε ο αδελφός του, που διατηρούσαν μαζί την εν λόγω επιχείρηση, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Εσπευσμένα στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν κλιμάκιο της Ασφάλειας Αμαλιάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και Ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος  άνδρας, γνωστής οικογενείας στην περιοχή και επαγγελματίας, διέμενε μόνος του στην οικία του, βασικό στοιχείο σε συνδυασμό με τον βαρύ τραυματισμό, που φαίνεται να φέρει στο κεφάλι,  για την εξιχνίαση της υπόθεσης από  τους Αστυνομικούς, καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργεια.

Related post

Σκιαδαρέσης: Οφείλουμε ως περιφέρεια να τους δίνουμε τα κίνητρα για τη μείωση του ενεργειακού κόστους

Σκιαδαρέσης: Οφείλουμε ως περιφέρεια να τους δίνουμε τα κίνητρα…

Επερώτηση για τον εξηλεκτρισμό των αγροτικών εγκαταστάσεων και των κτηνοτροφικών μονάδων με σκοπό την ανακούφιση των παραγωγών από το δυσβάσταχτο ενεργειακό…
«Δυτική Ελλάδα 2040»: Συνάντηση Β. Καραχάλιου με τη Διοίκηση Επιμελητηρίου Αχαΐας

«Δυτική Ελλάδα 2040»: Συνάντηση Β. Καραχάλιου με τη Διοίκηση…

Με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας συναντήθηκε ο Προέδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βαγγέλης Καραχάλιος στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που…
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ»…….

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ»…….

Το κλασικό έργο του Γκογκόλ «Ο Επιθεωρητής» επέλεξε να ανεβάσει φέτος η Θεατρική Ομάδα Πύργου. Λίγο αν ψάξει κάποιος την βιβλιογραφία…