Ηλεία: 67χρονος από την Ροβιάτα είναι ο νεκρός που εντοπίστηκε στην Κουρούτα

Ηλεία: 67χρονος από την Ροβιάτα είναι ο νεκρός που εντοπίστηκε στην Κουρούτα

Τα δακτυλικά αποτυπώματα… έδωσαν την απάντηση για την ταυτότητα του άτυχου άντρα που εντοπίστηκε νεκρός από δύο γυναίκες το πρωί της περασμένης Τρίτης στην παραλία της Κουρούτας.

Η σορός ανήκει στον 67χρονο Παναγιώτη Βλάχο, μόνιμο κάτοικο της Ροβιάτας του δήμου της Ήλιδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» ο 67χρονος άνδρας είχε να εμφανιστεί στο χωριό του τουλάχιστον για δύο ημέρες, ενώ δεν είχε αναζητηθεί από κανέναν καθώς ζούσε μόνος του και δεν είχε οικογένεια. Αυτό που προκαλεί ωστόσο εντύπωση στους συγχωριανούς του, είναι το γεγονός πώς κατάφερε να βρεθεί από τη Ροβιάτα όπου και ζούσε -και σύμφωνα με τους ίδιους δεν έφευγε από ‘κει- στην Κουρούτα, μια απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής Εξέτασης όπου και θα δώσουν απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου του, με τις αρχές να αναζητούν οικείους του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο άτυχος άντρας, εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης, χωρίς τις αισθήσεις του από δύο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού από το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης -που διερευνά και την υπόθεση- να φθάνουν επί τόπου.

Αυτό που προκαλεί επίσης εντύπωση είναι το γεγονός πως ο άντρας έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι κάτι που μαρτυρά είτε πως δέχθηκε κάποια επίθεση, είτε πως κάπου χτύπησε κατά τη διάρκεια της πτώσης του, με το δεύτερο να είναι και το επικρατέστερο σενάριο, αφού οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το άψυχο σώμα του πάντως βρέθηκε στην παραλία, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, ενώ ο χρόνος που επήλθε ο θάνατός του, τοποθετείται από προχθές το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Related post

Δύο συλλήψεις σε Πύργο και Κρέστενα για ενδοοικογενειακή βία

Δύο συλλήψεις σε Πύργο και Κρέστενα για ενδοοικογενειακή βία

Πέντε συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας…
Πύργος: Νέο περιστατικό βίας σε βάρος ανήλικου

Πύργος: Νέο περιστατικό βίας σε βάρος ανήλικου

Νέο περιστατικό βίας σε βάρος ανήλικου, καταγγέλθηκε χθες, στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου. Συγκεκριμένα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, σχηματίσθηκε…