Θανάσης Πετράκος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Nα δημιουργηθεί ένα πλατύ λαϊκό κίνημα ενάντια στην ρήτρα αναπροσαρμογής”
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 27 Απριλίου, 2022
- 97
- 1 minute read
Ο Θανάσης Πετράκος πρώην βουλευτής Μεσσηνίας μιλάει για την ενεργειακή κρίση που εδώ και μήνες πλήττει το σύνολο των νοικοκυριών της χώρας. Ενώ τονίζει ότι “πρέπει να υπάρξει άμεσα πλατιά κινητοποίηση του λαού με επιτροπές συνελεύσεις κινητοποιήσεις με αίτημα στην κατάργηση εδώ και τώρα της ρήτρας αναπροσαρμογής”.
Καυτηριάζει επιπλέον τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν από το 2001 και μετά ” όπου άρχισε η μετατροπή του ρεύματος από δημόσιο αγαθό σε προϊόν χρηματιστηρίου”.
Τέλος, ο κ. Πετράκος καταγγέλλει στον δημοσιογράφο Γιώργο Μαρκόπουλο και στην διαδικτυακή ραδιοφωνική συχνότητα ΛΕΤΡΙΝΑ FM “το καρτέλ της ιδιωτικής ΔΕΗ με τους τέσσερις παρόχους, αλλά και τις παροχές που τους προσφέρει η Κυβέρνηση”.
