Κατσιφάρας:Ζούμε το θέατρο του παραλόγου

  • ΑΡΘΡΑ
  • 5 Απριλίου, 2021
  • 36
  • 1 minute read

Ανεβαίνουν τα κρούσματα και το ιικό φορτίο στην κοινότητα και εμείς ανοίγουμε την αγορά και όλα τα καταστήματα .

Κατεβαίνουν τα κρούσματα και εμείς κλείνουμε την αγορά και τις επιχειρήσεις.

Ανακοινώνουμε πομπωδώς το άνοιγμα των καταστημάτων και ταυτόχρονα διαχωρίζουμε και κρατούμε κλειστά τα καταστήματα λιανεμπορίου σε Αχαΐα , Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

Αντιδρούν οι πολίτες και οι φορείς και η κυβέρνηση θεωρεί ότι κλείνει την προσβολή και την αδικία στους τρείς νομούς με ένα ανεπαρκές επίδομα για τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Η χώρα μας παίρνει χρήματα από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά ελάχιστα δίνει για την ουσιαστική θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Οι εμβολιασμοί στην περιφέρειά μας υπολείπονται κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες από τους εθνικούς δείκτες εμβολιασμών. Το έχουμε αναδείξει, το γνωρίζουν, αλλά καμία απάντηση.

Η περιφέρεια περιορίζεται στη κοινή επιστολή για το επίδομα των 5.000 ευρώ αποζημίωσης για τις επιχειρήσεις αλλά παραμένει σιωπηλής μετά την ανακοίνωση του ποσού επιδότησης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών είναι μεταξύ 0 – 5 εργαζόμενοι και θα πάρουν το ελάχιστο ποσό των 1000 ευρώ .

Η κοροΐδα στον κόσμο της αγοράς συνεχίζεται.

Δυστυχώς, κύριοι, της κυβέρνησης και της περιφέρειας η κρίση βαθαίνει, η αναξιοπιστία μεγαλώνει και η κοινωνία όλο και απομακρύνεται από την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την ύφεση και βαθιά οικονομική κρίση.

Το πολιτικό κόστος δεν μπορεί να είναι παντού μπροστά από τις αποφάσεις.

Related post

Κέφι, τραγούδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς στο 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Κέφι, τραγούδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς στο 29ο Καρναβάλι…

Παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης Ούτε η βροχή δε σταμάτησε το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων! Την…
Διάρρηξη και 10.000€ σε γνωστή ψησταριά στον Πύργο- Μια προσαγωγή στην Α.Δ. Ηλείας

Διάρρηξη και 10.000€ σε γνωστή ψησταριά στον Πύργο- Μια…

Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά γνωστή κεντρική ψησταριά στην Ηλειακή πρωτεύουσα… Η λεία του δεν ήταν τα “λαχταριστά” σουβλάκια, αλλά…
Πρωτιά για Α. Μαρούντα στις Εκλογές Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας

Πρωτιά για Α. Μαρούντα στις Εκλογές Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών…

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τα εν…