Ο Λάμπης Αριστειδόπουλος για την απόφαση αποπομπής του στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 4 Νοεμβρίου, 2020
- 86
- 1 minute read
«Ουδεν σχόλιον» ήταν η απάντηση του Λάμπη Αριστειδόπουλου όταν του ζητήθηκε ν σχολιάσει την απόφαση αποπομπής του, από τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, από την θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας.
Όπως επισήμανε ο κ Αριστειδόπουλος τέτοια περιστατικά είναι συχνά στην πολιτική, αναφερόμενος όμως και ουσιαστικά απαντώντας στον Δήμαρχο ότι η σχέση του με όλο το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας όλο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ καλή έως άριστη.
Μάλιστα ο μέχρι προχθές αντιδήμαρχος καθαριότητας αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν υλοποιηθεί στον νευραλγικό αυτόν τομέα, τόσο με την προμήθεια νέου εξοπλισμού όσο και με τα αποτελέσματα που υπάρχουν σε όλο τον δήμο χάρη στην προσπάθεια όλων των στελεχών και υπαλλήλων.
Τέλος ο κ Αριστειδόπουλος τόνισε ότι θα συνεχίσει να δίνει «μάχες» στο Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό του Δήμου και των Δημοτών τονίζοντας ότι ο καθένας κρίνεται για τα λόγια και τις πράξεις τυ από τους πολίτες οι οποίοι και τον έχουν επιλέξει.
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη εδώ:
